Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Rautatienkadun leventämistyö uusitaan ennen vappua

Lahden kaupunki

Rautatienkadun leventämistyö uusitaan ennen vappua

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2016 klo 14:56
Julkaisija: Lahden kaupunki

Rautatienkadun jalkakäytävän leventämiseen liittyvät kivi- ja päällystetyöt joudutaan uusimaan. Korjaustyöt aloitetaan jo tänään 25.4.2016, ja ne saadaan valmiiksi ennen vappua.

Jo valmistuneissa muutostöissä Rautatienkadulle asennettiin liian korkea reunakivi. Reunakiven tilauksen yhteydessä tapahtui inhimillinen virhe.

-Kävelylle tarkoitettuun levennysosaan tuli korkean reunakiven vuoksi liian suuri poikkikaltevuus. Katu olisi ollut jalankulkijoille epämiellyttävä ja talvella jopa vaarallinen, kertoo projekti-insinööri Matias Varpa.

Rakennustyön ajan Rautatienkadun länsipuolen pysäköintipaikat ovat pois käytöstä Hämeenkadun ja Harjukadun välillä. Kadun länsipuolen pysäköintipaikat palautetaan käyttöön heti, kun työt ovat valmiit.

Kokeilussa kadun idänpuoleista jalkakäytävää levennetään rakenteellisesti idänpuoleisen pysäköintikaistan päälle Hämeenkadun ja Harjukadun välillä. Tekninen ja ympäristölautakunta päätti kokeilusta kokouksessaan 9.2.2016 (§ 9).

Levennetty jalkakäytävä on osa Lahden kävelykeskustan laajentamista. Kokeilu jatkuu syksyyn 2017 asti.

Lahden tekninen ja ympäristötoimiala pahoittelee korjaustöistä aiheutuvaa häiriötä.

Yhteystiedot:

Projekti-insinööri Matias Varpa
matias.varpa@lahti.fi, p. 044 416 3888

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs