Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Rakokiven koulun urakoitsijavalintaa koskeva päätös kumottu markkinaoikeudessa

Lahden kaupunki

Rakokiven koulun urakoitsijavalintaa koskeva päätös kumottu markkinaoikeudessa

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2016 klo 08:56
Julkaisija: Lahden kaupunki

Markkinaoikeus on kumonnut Lahden Tilakeskuksen toimitilajohtajan 9.3.2016 / 10 § tekemän Rakokiven koulun urakoitsijavalintaa koskevan viranhaltijapäätöksen. Käytännössä hankkeen toteuttaminen edellyttää hankkeen kilpailuttamista uudelleen.  

Lahden Tilakeskus selvittää parhaillaan, miten uusi kilpailutus voidaan käytännössä järjestää ja millä aikataululla.

Alkujaan Rakokiven koulun uudisrakennuksen rakentamiseen liittyvät työt piti aloittaa kesällä 2016 ja uuden koulurakennuksen valmistua keväällä 2018.  

Syyslukukauden alusta Rakokiven koulun 4. - 6. luokat ovat toimineet väistötiloissa Nastopolissa. Vuosiluokkien 1- 3 oppilaat sekä koulun hallinto jatkavat nykyisissä tiloissaan koulun päärakennuksessa.

Rakokiven koulun oppilasmäärä on 350, josta puolet on 1.-3. -luokkalaisia ja puolet 4.-6. -luokkalaisia. Eskarilaisia ja iltapäivätoiminnan lapsia on kumpaisiakin keskimäärin 20. 

Rakokiven päiväkodissa on kolmessa  lapsiryhmässä reilut 60 lasta, jotka ovat 3 - 6  -vuotiaita.

Lisätiedot
Lahden Tilakeskus
Leena Pirttilä, rakennuttajapäällikkö, puh. 050 65861

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs