Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Prinsessat ja ritarit kokoontuvat lauantaina avautuvalle Hiekkalinnalle

Lappeenrannan kaupunki

Prinsessat ja ritarit kokoontuvat lauantaina avautuvalle Hiekkalinnalle

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 15:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Hiekkainen Ritarilinna avautuu lauantaina Linnoitusniemen kärkeen. Kansainvälisten veistäjien käsissä hiekasta on muovautunut jylhä linna pihoineen, kappeleineen ja upeine veistoksineen.

Ritarilinnan avajaisissa 11.6. kello 10 alkaen on ohjelmassa naamiaiset, teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä leikkejä ja askarteluja lapsille. Kehruuhuoneen kesämuusikot esiintyvät ja The Solar Apparatus julkistaa uuden levynsä klo 14 alkavan esityksen yhteydessä. Lasten teatterissa seikkailevat Ritari ja kettu etsivät omaa paikkaansa maailmassa. Avajaisten naamiaisissa kaikki pukeutuneet palkitaan päivälipulla! Huvilaitteet sekä lastenteatteri ovat maksuttomia koko päivän.

Ritarilinnan taidokkaissa veistoksissa taistelevat ritarit turnajaisissaan. Siniveriset kuninkaat, kuningattaret, prinssit ja prinsessat seikkailevat satumaailmassa. Linnan ja sen veistokset ovat veistäneet kansainvälisen 18 ammattilaisen joukko viimeisen kymmenen päivän aikana. Lappeenrannan Kuvataidekoulun oppilaat ovat tehneet linnalle iloisen värisiä viirejä, jotka hulmuavat muureilla ja torneissa. Ritarilinnan holveissa olevassa Kappelissa voidaan järjestää vihkimisiä, kastetilaisuuksia ja ryhmien hartaushetkiä. Lehmuspappi vierailee Ritarilinnan Kappelissa säännöllisesti koko kesän ajan.

Myös Katujuna aloittaa reittikierrokset avajaispäivänä. Hiekkalinnalta tasatunnein lähtevän katujunan kyytiin voi hypätä myös matkan varrelta. Hiekkalinnalta voi myös vuokrata polkupyöriä ja kanootteja tai mitellä taitoja minigolfin parissa. Huikopalaa on tarjolla kahvilassa, makeannälkään saa lievitystä jäätelökioskilta ja isompaan nälkään voi maistella intialaisia herkkuja ruokateltassa.

Hiekkalinnan Facebook-sivuilla on käynnissä Paras Hiekkalinna -selfiekisa koko kesän. Paras otos palkitaan Scandic-hotelli Patrian hotellipaketilla.

Ohjelma:

10.00 Hiekkalinna aukeaa
10.00 Hauska karuselli lasten askartelustudio
11.00 Lasten teatteri
12.00 Kehruuhuoneen kesämuusikot
12.30 Prinsessa ja prinssileikit, kaikki pukeutuneet palkitaan Hiekkalinnan päivälipulla
13.00 Lasten teatteri
14.00 The Solar Apparatus
+ paljon muuta!

Lisätietoja: Johanna Väyrynen, vt.toimitusjohtaja, Wirma Lappeenranta Oy, johanna.vayrynen@wirma.fi, 040 522 0856

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi.

Wirma Lappeenranta Oy palvelee Lappeenrannan seudun yrittäjiä, yrityksiä ja sidosryhmiä sekä kehittää alueen toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Tavoitteenamme on saada Lappeenrannan seudulle uudistuvaa liiketoimintaa ja lisätä alueemme vetovoimaisuutta. Wirma on Lappeenrannan ja ympäristökuntien – Lemin, Luumäen, Savitaipaleen ja Taipalsaaren – omistama voittoa tavoittelematon seudullinen elinkeinoyhtiö. www.wirma.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs