Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Pommietsintä Kankaalla siirsi 100 pyörää esittäytymisen Rajakatu 35:een klo 14-16

Humanistinen ammattikorkeakoulu - Humak

Pommietsintä Kankaalla siirsi 100 pyörää esittäytymisen Rajakatu 35:een klo 14-16

Kutsu.
Julkaistu: 17.06.2014 klo 09:55
Julkaisija: Humanistinen ammattikorkeakoulu - Humak

Eilen ilmoittamaamme mediakutsuun on tullut muutos. Ilmoitetusta poiketen emme tapaakaan median edustajia Kankaan paperitehtaalla, jossa parhaillaan etsitään sodanaikaisia pommeja. Tästä johtue alue on suljettu ja emme pääse pyöräverstaalle.

Mutta tervetuloa JAMKin kampukselle kello 14 alkaen. Löydät 100pyöräläiset osoitteesta Rajakatu 35.

Muistutukseksi, mistä oli kyse:

Jyväskylän korkeakoulut - JAMK, Jyväskylän yliopisto ja Humak - haluavat toivottaa kaupunkiin tulevat uudet opiskelijat syksyllä tervetulleiksi ja arpovat aloittavien opiskelijoiden käyttöön sata kierrätettyä ja kunnostettua pyörää turvalaitteineen. Tempauksella on tarkoitus edistää kierrätystä ja kestävää kehitystä sekä markkinoida Jyväskylää opiskelijaystävällisenä kaupunkina. Vastaavanlaista tempausta ei ole toteutettu missään muualla Suomessa.

Tervetuloa Rajakatu 35:een, JAMKin kampukselle tänään kello 14 alkaen

Tarkempia koordinaatteja ja lisätietoja voit kysyä tapahtumatuottajalta Hanna Rautiolta, EMAIL: 100pyoraa@gmail.com, puhelin 044 0334165

 

---

100 pyörää -opiskelijapyöräkampanja

 

EMAIL: 100pyoraa@gmail.com

WEB: www.100pyoraa.fi

FACEBOOK: www.facebook.com/100pyoraa

Humanistinen ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen verkostoammattikorkorkeakoulu, jolla on neljä alueyksikköä ja kolme muuta toimipistettä. Alueyksiköt ovat pääkaupunkiseutu (Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi), Turku, Jyväskylä ja Kuopio.

Humak vastaa järjestö- ja nuorisotyön, kulttuurituotannon sekä tulkkausalan kehittämisestä niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin.

Humakissa on 1550 opiskelijaa. Vuosittain opiskelunsa aloittaa 510 opiskelijaa, joista nuoria on 290.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs