Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Perheiden Citykierros tekee palvelut tutuiksi

Lahden kaupunki

Perheiden Citykierros tekee palvelut tutuiksi

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2015 klo 10:37
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahti esittelee lapsiperheille suunnattuja palveluitaan Perheiden Citykierros -tapahtumassa lauantaina 9. toukokuuta kello 10–14. Kaupunkisuunnistusta muistuttavan tapahtuman non stop -lähtöpiste on Lahden kauppatorilla.

Päivän aikana perheryhmillä on mahdollisuus kiertää keskustan alueella olevia rasteja omassa tahdissaan. Rastipisteiltä löytyy hyödyllisen tiedon lisäksi yllätyksiä ja hauskaa toimintaa, kuten polkuautorata ja liikunnallisia konsolipelejä. Kiertämällä rasteja ja keräämällä leimoja Citykierros-passiin voi voittaa Xbox360-pelikonsolin, joka arvotaan osallistujien kesken.

Tapahtuman tavoitteena on tehdä hyvinvointia tukevia kaupungin palveluita tutuiksi lapsiperheille mielekkään tekemisen ja yhteisen ajanvieton lomassa. Tapahtuma on maksuton ja sen järjestää Lahden kaupungin keskustan alueen lasten ja nuorten hyvinvointitiimi.

Lisätietoja

Hanna Merivirta
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 518 4495
hanna.merivirta@lahti.fi

Merja Keskiväli
Lahden kaupungin perusopetuspalvelut
p. 044 716 1470
merja.keskivali@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs