Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Perheen päivä tarjoaa tekemistä ja uusia kokemuksia

Lahden kaupunki

Perheen päivä tarjoaa tekemistä ja uusia kokemuksia

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2014 klo 13:54
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuorisokeskuksessa Lahdessa, Sammonkatu 8, järjestetään Perheen päivä -tapahtuma lauantaina 4. lokakuuta kello 10–14. Tapahtuma tarjoaa yhteistä tekemistä sekä uusia kokemuksia lapsille ja aikuisille.

Päivän aikana voi esimerkiksi kokeilla poniratsastusta ja kädentaitoja, tutustua uintiharrastukseen, palokunnan toimintaan sekä kartingin-autoihin. Luvassa on myös sirkustemppuja, tanssia, kasvomaalauksia, nukketeatteria ja kirjastoautollinen lastenkirjoja, joita voi lainata kirjastokortilla.

Maksuttoman tapahtuman järjestelyistä vastaa Lahden kaupungin nuorisopalvelut. Toimintaa tapahtumaan tuovat lukuisat yhteistyökumppanit, kuten päijäthämäläiset yhdistykset ja järjestöt. Yhteistyökumppaneita on tällä kertaa mukana toistakymmentä.

Lisätietoja

Ritva Jokinen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Nuorisokeskus
p. 050 398 5650
ritva.jokinen@lahti.fi
www.nuorilahti.net

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs