Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Päijät-Hämeen kirjastojen käyttösääntöihin ja maksuihin muutoksia vuoden alussa

Lahden kaupunki

Päijät-Hämeen kirjastojen käyttösääntöihin ja maksuihin muutoksia vuoden alussa

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2015 klo 11:46
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kirjallisuus-, musiikki- ja muut aineistovaraukset ovat vuodenvaihteen jälkeen Päijät-Hämeen kuntien kirjastoissa maksuttomia. Varattu aineisto tulee noutaa kirjastosta viikon kuluessa. Aineiston kierron ja saatavuuden edistämiseksi noutamatta jätetystä varauksesta peritään 2 euroa.

 

Kirjastoaineiston kiertonopeuden ja aineiston saatavuuden tehostamiseksi Päijät-Hämeen kirjastojen seudullisia päiväkohtaisia myöhästymismaksuja korotetaan 20 sentistä 40 senttiin. Päiväkohtaiset myöhästymismaksut koskevat kaikkea lainattavaa aineistoa lukuun ottamatta lasten kirjoja. Lainauksia voi maksutta uusia verkkokirjastossa (lastukirjastot.fi) sekä myös puhelimitse ja käymällä kirjastossa, mikäli ko. aineistoista ei ole varauksia.

 

Kirjastokortin saa maksutta, mutta uusi kortti kadonnen kortin tilalle maksaa 3 euroa.

 

Nykyiset myöhästymismaksut ovat olleet voimassa Lahden kirjastossa 1.1.2002 alkaen ja Päijät-Hämeen kirjastoissa vuodesta 1.1.2012 alkaen.

 

 

Lisätietoja:

Kirjastotoimenjohtaja Marja Malminen, Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto

gsm 050-5594 098

marja.malminen@lahti.fi

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva noin 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs