Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Päihdekasvatusputki 8-salissa alkaa taas

Lahden kaupunki

Päihdekasvatusputki 8-salissa alkaa taas

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2016 klo 08:45
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahtelaisille kuudesluokkalaisille annetaan päihdekasvatusta toiminnallisen Päihdeputki-tapahtuman avulla Nuorisokeskuksen 8-salissa 11.–22. huhtikuuta. Tapahtumaan osallistuu tänä vuonna 58 kuudetta luokkaa 20:sta eri alakoulusta.

Oppituntien aikana järjestettävä päihdekasvatustapahtuma koostuu erillisistä osioista, joiden teemoina ovat muun muassa raha- ja digipelaaminen, energiajuomat, tupakka, alkoholi ja huumeet. Teemoja lähestytään fiktiivisten tarinoiden kautta.

Myös huoltajilla on mahdollisuus tutustua Päihdeputkeen ja osallistua 8-salissa 14. tai 19. huhtikuuta kello 18 alkavaan vanhempainiltaan. Vanhempainillassa voi keskustella nuorten päihteiden käyttöön liittyvistä tämän päivän ilmiöistä tapahtuman toteuttajien kanssa.

Päihdekasvatusputki 8-salissa päättyy perjantai-iltana 22.4. järjestettävään Nuppi Selvänä -ilmaiskonserttiin. Päihteettömässä konsertissa nuorille esiintyvät Uniikki, Janné Orden, Eveliina ja Vilma Alina.

Jokakeväisen Päihdeputken toteuttaa Lahden kaupungin nuorisopalvelut yhdessä Poliisin, Monon Side ry:n, Lahden suunterveydenhuollon ja Lahden ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoiden kanssa. Oppilaiden kuljettamisesta koululta tapahtumaan vastaa Reissu Ruoti.

Lisätietoja

Anna Sillanpää
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 044 716 1579
anna.sillanpaa@lahti.fi

Hanna Suontama-Heinonen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 044 416 2620
hanna.suontama-heinonen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs