Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Onko tehokas kirjasto vaikuttava kirjasto? - Kirjastonjohtajien neuvottelupäivät Lahdessa

Lahden kaupunki

Onko tehokas kirjasto vaikuttava kirjasto? - Kirjastonjohtajien neuvottelupäivät Lahdessa

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2015 klo 14:41
Julkaisija: Lahden kaupunki

Valtakunnalliset kirjastonjohtajien neuvottelupäivät KINE2015 järjestetään Lahdessa 1.-2.10.2015. Tapahtuma kokoaa yhteen kirjastojen johtajia ja asiantuntijoita kaikilta kirjastosektoreilta.

Tämän vuoden ajankohtaisina teemoina ovat kirjastojen moninaisuus ja vaikuttavuus sekä asiantuntijoiden ammatillinen uudistuminen. Päivien aikana keskustellaan esimerkiksi siitä, miten kirjastojen vaikuttavuutta voidaan mitata ja miten muuttuvassa yhteiskunnassa kirjastoja tulisi johtaa.

Tapahtumaan osallistuu noin 150 vierasta. Mukana on asiantuntijoita eri aloilta, mm. Aalto-yliopiston professori Kimmo Lapintie ja Työterveyslaitoksen dosentti Anu Järvensivu. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan KINE 2015 -kotisivuilta kine2015.wordpress.com.

Fellmanniaan sijoittuvan tapahtuman järjestävät yhdessä Lahden ammattikorkeakoulun Tieto- ja kirjastopalvelut sekä Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto. Kirjastonjohtajien neuvottelupäivät on järjestetty Lahdessa kerran aikaisemmin, vuonna 1999.

 

Yhteystiedot

 

Blinnikka Sirkku, tietopalvelujohtaja emerita

sirkku.blinnikka@lamk.fi

puh. 050 526 5834

 

Malminen Marja, kirjastotoimenjohtaja

Lahden kaupunginkirjasto

Kirkkokatu 31

15141 Lahti

marja.malminen@lahti.fi

puh. 050 559 4098

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs