Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » "On tultava itse näkemään ja kokemaan mielenkiintoinen Heti töihin opiskellen -kokeilu!"

Yllätetään yhteiskunta

"On tultava itse näkemään ja kokemaan mielenkiintoinen Heti töihin opiskellen -kokeilu!"

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2015 klo 10:41
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

 

Koordinaattori Anu Salo Savon koulutuskuntayhtymästä huomasi Yllätetään yhteiskunnan www-sivuilla kuvan Yllätetään yhteiskunnassa syntyneestä Heti töihin opiskellen -ideasta ja kiinnostui siitä heti:

 

– Kuva sai minut innostumaan ja päätin, että tästä on saatava lisää tietoa. Kokeilu, joka tuo jotain todella uutta opiskelun ja työelämän yhdistämiseen, on tarkemman tutustumisen arvoinen, varsinkin kun paikan päällä kuullaan kokeilun tulokset. Meilläkin Kuopion alueella on panostettu paljon erilaiseen työssä oppimiseen, tämä kokeilu on kuitenkin jotain erilaista kuin vaikkapa oppisopimusmalli. Yritämme saada kokoon oikein kunnon kokoisen porukan meitä Savon koulutuskuntayhtymästä  ja muitakin täältä Kuopiosta, ties mitä opitaan ja mitä muitakin ideoita sieltä löytyy mukaamme. Tällaiseen tilaisuuteen on ehdottomasti tartuttava!

 

Ainutlaatuista Heti töihin opiskellen -ideaa on kokeiltu jo elokuusta 2014 asti ja nyt kokeilun tulokset tuodaan julki. Useat eri tahot eri puolilla Suomea panostavat suuria summia ja pohtivat erilaisia malleja työssä oppimiseen ja sen kehittämiseen. Tähän pohdintaan Heti töihin opiskellen tuo aivan uudenlaisen, käytännönläheisen ajattelu- ja lähestymistavan, joka tarjotaan  monistettavaksi kaikkialle.

 

Heti töihin opiskellen -idea on yksi kymmenistä Yllätetään yhteiskunta -ryhmässä syntyneistä avauksista, jotka jalkautetaan käytäntöön ympäri Suomen 4.6.2015 Espoon Kulttuurikeskuksessa järjestettävässä Yllätetään yhteiskunta Grand JAM -ideamonistamossa.

 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

 

yllatetaanyhteiskunta.fi/jamit

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs