Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Omatoimikokeilu Lahden pääkirjastossa syksyllä

Lahden kaupunki

Omatoimikokeilu Lahden pääkirjastossa syksyllä

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2015 klo 13:16
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden pääkirjastossa kokeillaan neljän kuukauden ajan, voiko kirjaston aukioloaikaa laajentaa hyödyntäen lisääntynyttä automaatiota. Kokeilu alkaa 1.9. ja sen aikana kirjasto on omatoimikäytössä maanantaista perjantaihin kello 8-10. Pääkirjaston aulassa avattava kaupungin asiakaspalvelupiste (Lahti-Piste) aukeaa myös klo 8.

 

Omatoimiaikana kirjastossa voi lukea, asioida verkkokirjastossa, käyttää asiakaspäätteitä alakerrassa aikuisten palvelualueella sekä lainata ja palauttaa aineistoa itsepalveluna automaateilla. Maksujen maksaminen ja varausten nouto on mahdollista aikuisten palvelualueen asiakaspalvelupisteessä.

 

Henkilökunta tekee ennen palveluaukioloa valmistelevia tehtäviä, esimerkiksi hyllyvarausten poimimista, eikä ole asiakkaiden käytettävissä.

 

Tiistaina 1.9. kirjasto siirtyy myös talviaukioloaikaan. Palveluaukioloaika on pääkirjastossa arkisin klo 10-20. Viikonloppuisin ja aattopäivinä kirjasto palvelee klo 10-16.

 

Lisätiedot:

Johtava informaatikko Reija Piilola

reija.piilola@lahti.fi

044 4163 239

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs