Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Ministeri Risikko Kuntamarkkinoilla 10. - 11.9.2014

Valtiovarainministeriö

Ministeri Risikko Kuntamarkkinoilla 10. - 11.9.2014

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2014 klo 10:40
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikko on mukana Kuntamarkkinoilla 10. - 11. syyskuuta. Ministeri Risikko osallistuu kuntakentän murrosta käsittelevään valtiovarainministeriön seminaariin torstaina ja on molempina tapahtumapäivinä tavattavissa ministeriön esittelypisteellä.

Ministerin kanssa voi tulla keskustelemaan valtiovarainministeriön osastolle keskiviikkona kello 12.30 - 13.45 ja torstaina kello 12.00 - 12.45. Markkinavierailla on mahdollisuus esittää hänelle kysymyksiä ajankohtaisista kunta- ja liikenneasioista.

Ministerin vierailun aikana osastolla pyörii myös onnenpyörä. Tule kokeilemaan onneasi! 

Valtiovarainministeriön esittelypiste sijaitsee Kuntatalon pohjakerroksessa osastolla i1.

Torstaina on luvassa katsaus ministerin vastuualueen ajankohtaisiin uudistuksiin. Ministeri Risikko puhuu valtiovarainministeriön seminaarissa ”Kunnat murroksessa – mistä eväät muutokseen?” torstaina kello 10.00 - 12.00. Seminaari järjestetään Kuntatalon isossa luentosalissa (1. kerros).

Tervetuloa!

Lisätietoja

erityisavustaja Antti Häkkänen, puh. 02955 30228
projektisuunnittelija Saara Nevala, puh. 02955 30532

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs