Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Miktech jatkaa Mikkelin alueen startup-yritysten kehittämistä uudessa ohjelmassaan

Miktech Oy

Miktech jatkaa Mikkelin alueen startup-yritysten kehittämistä uudessa ohjelmassaan

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2015 klo 08:30
Julkaisija: Miktech Oy

Mikkeliläiset startup-yritykset saavat jatkossakin apua toimintansa kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen innovaatio- ja teknologiakeskus Miktech Oy:stä. Juuri käynnistyneessä Lean Startup -kehittämisohjelmassa tavoitellaan kymmeniä uusia startup-yrityksiä ja työpaikkoja Mikkelin seudulle.

Lean Startup -ketterä kehittämisohjelma on käynnistynyt ja ohjelmalle on myönnetty rahoitus kahdeksi vuodeksi. Startup-yrityksiä tuetaan ohjelman puitteissa mm. rahoituksen hakemisessa, tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä sekä viestinnässä ja markkinoinnissa. 

Uusi kehittämisohjelma on jatkoa Miktechin aikaisemmalle tulokselliselle työlle startup-yritysten kehittämiseksi. Ohjelman tavoitteena on synnyttää kahden vuoden aikana 30 uutta startup-yritystä ja niihin 80 uutta työpaikkaa Mikkelin alueelle.

– Ohjelmaan on saatu mukaan jo kymmenkunta kasvuhaluista startup-yritystä, ja uusille yrityksille on vielä tilaa. Kuulemme mielellään kiinnostavista tuote- ja palveluideoista vaikka itse yritystä ei vielä olisi perustettukaan, ja autamme viemään ideaa eteenpäin, kannustaa kehityspäällikkö Marjo Niittuaho-Nastolin Miktech Oy:stä.

Lean Startup -kehittämisohjelmassa pilotoidaan myös uusia, ketteriä menetelmiä kasvuyritysten kehittämiseen. Verkossa on jo nyt tarjolla runsaasti uudenlaisia työkaluja kehittämistyön tueksi. Ohjelmassa testataan tarjolla olevia virtuaalisia työkaluja ja kokemusten perusteella tuodaan parhaat niistä Mikkelin seudun startup-yritysten tietoon ja saataville.

Lisätiedot:

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Miktech Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@miktech.fi

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Lean startup -ketterä kehittämisohjelma -hanketta rahoittavat Euroopan unionin aluekehitysrahasto, Mikkelin kaupunki ja yritykset. Rahoituksen on myöntänyt Etelä-Savon maakuntaliitto.

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs