Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lasten ympäristöpäivässä tekemistä koko perheelle

Lahden kaupunki

Lasten ympäristöpäivässä tekemistä koko perheelle

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 14:41
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lasten ympäristöpäivä järjestetään Lahdessa Nuorisokeskuksen 8-salilla ja Sammonkatu kahdeksan pihapiirissä lauantaina 15. marraskuuta kello 10–14.

Tapahtuma tarjoaa runsaasti ympäristöystävällistä toimintaa ja tekemistä koko perheelle. Päivän aikana voi muun muassa osallistua kortti- ja tonttupajaan, muovailla taikataikinaa, taitella biopusseja, rakentaa lintujen syöttölaudan ja suunnitella unelmien leikkipaikan. Paikalla ovat myös ponit Max ja Nipsu.

Tapahtuma on osa Lahden UNICEF-kaupunkivuoden Lasten juhlaviikkoa, jota vietetään 15.–22.11. teemalla lapsen oikeus leikkiin. Maksuttomaan tapahtumaan ohjelmaa tuovat kaupungin omien palveluyksiköiden lisäksi päijäthämäläiset yhdistykset ja järjestöt sekä pelastuslaitos ja poliisi. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Lahden kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja

Ritva Jokinen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Nuorisokeskus
p. 050 398 5650
ritva.jokinen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs