Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta ja jätevesien purkupaikkavaihtoehtojen esittelyä voi seurata netistä maanantaina 29.9. klo 18.30 alkaen

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta ja jätevesien purkupaikkavaihtoehtojen esittelyä voi seurata netistä maanantaina 29.9. klo 18.30 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2014 klo 08:42
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta ja kokouksen päättymisen jälkeen valtuutetuille järjestettävää Lappeenrannan jätevesien purkupaikkavaihtoehtojen esittelyä voi seurata suorasta nettilähetyksestä maanantaina 29. syyskuuta klo 18.30 alkaen. Lähetys näkyy kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. 

Valtuuston kokouksen esityslista on luettavissa etukäteen kaupungin verkkosivuilta etusivun Esityslistat ja pöytäkirjat -kohdasta sekä videoikkunan alta.

Lappeenrannan jätevesien käsittelyn ympäristövaikutusten arviointiin voi tutustua etukäteen internetissä osoitteessa www.ymparisto.fi/lappeenrannanjatevesienkasittelyYVA. Jätevesien purkupaikkavaihtoehtojen esittelyn arvioidaan kestävän noin tunnin. 

Lähetystä voi katsoa netistä myös jälkikäteen. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille pääsääntöisesti jo kokouksen jälkeisen päivän aikana.  

Valtuuston asialistan keskeisiä asioita ovat:

kulttuuritoimen ja kulttuurilautakunnan sekä nuoriso- ja liikuntatoimen ja nuoriso- ja liikuntalautakunnan johtosääntömuutokset, Lappeenrannan palvelukeskussäätiön lainahakemus, lausunto sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislain hallituksen esityksen luonnoksesta, länsialueen sivupaloaseman rakentamista koskeva talousarviomuutos, Pontuksen koulun ja päiväkodin asemakaava, osayleiskaava- ja asemakaavamuutoksia ja tonttijakoja sekä kaksi valtuustoaloitetta.   

Lisätietoja 

Viestintäjohtaja, II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu
puh.040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs