Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokouksesta suora nettilähetys maanantaina 27.4. klo 18.30 alkaen

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokouksesta suora nettilähetys maanantaina 27.4. klo 18.30 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2015 klo 09:14
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata netistä maanantaina 27. huhtikuuta klo 18.30 alkaen. Nettilähetys näkyy kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. 

Esityslista on luettavissa etukäteen kaupungin verkkosivuilta kohdasta Päätöksenteko ja talous > Esityslistat ja pöytäkirjat.

Valtuustokokousta voi katsoa netistä myös jälkikäteen. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille pääsääntöisesti jo kokouksen jälkeisen päivän aikana ja se löytyy Päätöksenteko ja talous > Kaupunginvaltuusto -sivustolta. 

27.4. esityslistan keskeisiä asioita ovat:

– Äänestysaluejaon muuttaminen
– Asemakaavan ja kadunnimenmuutos 224 Rauha, kortteli 278, tontti 1, Saunatie
– EU- ja elinkeinomäärärahan käyttösuunnitelma 2015 ja katsaus vuoteen 2014
– kaksi valtuustoaloitetta. 

LISÄTIETOJA 

Viestintäjohtaja, II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu
puh. 040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs