Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahti uudistuu –kampanja Kuntamarkkinoinnin SM-semifinaaliin

Lahden kaupunki

Lahti uudistuu –kampanja Kuntamarkkinoinnin SM-semifinaaliin

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2014 klo 10:57
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin Lahti uudistuu –kampanja on päässyt Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuiden semifinaaliin. Kilpailuun osallistui yhteensä 59 työtä, josta semifinaaliin valittiin 12 työtä. Voittajat palkitaan Piiri-tapahtumassa toukokuussa. Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu järjestetään yhdeksättä kertaa.

Lahti uudistuu -kampanjan tavoitteet löytyvät Lahden kaupungin strategiasta. Kampanjassa tehdään tunnetuksi kaupungin merkittävät aluekehityskohteet ja tiedotetaan niiden edistymisestä. Kaupunkiorganisaatio on myös muutoksessa, ja Lahti uudistuu -kampanjassa annetaan kasvot kaupungin toiminnalle. Kampanjailme perustuu Lahden kaupungin symboleihin eli radiomastoihin, Salpausselkään ja rautatiehen. Tunnuksessa on käytetty rakennustyömaalta tuttua pensselinvetoa. Visuaalisen ilmeen tekijä on graafinen suunnittelija Jalo Toivio.

Lahti uudistuu -kampanjaa on hyödynnetty yli kaupungin toimialarajojen. Ilme näkyy muun muassa lahtiuudistuu.fi-verkkosivulla sekä torin työmaa-aidassa, johon uusimmat julisteet vaihdetaan tänään.

Liitteenä uusi julistekuva.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailut.

Lisätietoja:

Senni Moksu
viestintäsuunnittelija
050 398 5250

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs