Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahti hakee tori-isäntää

Lahden kaupunki

Lahti hakee tori-isäntää

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2014 klo 08:23
Julkaisija: Lahden kaupunki

 Lahden kaupunki on käynnistänyt haun uuden Kauppatorin tori-isännän tai -emännän rekrytoimiseksi. Tori-isännän tehtäviin kuuluvat Lahden Kauppatorin markkinointi ja Lahden keskustan elävöittäminen huolehtimalla arkitorista, kuukausimarkkinoista ja muista tapahtumista. Kauppatori valmistuu toriparkkityömaan jäljiltä ensi vapuksi.

Tori-isäntä järjestää toritoimikunnan, jossa kauppiaat, kaupunki ja muut tahot voivat keskustella Kauppatoria koskevista asioista. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi teknisiä tehtäviä, kuten puhtaanapito, järjestyksenvalvonta ja toimitilojen ylläpito.

- Odotukset uudelle Kauppatorille rakentuvaa tapahtumatoria kohtaan ovat korkeat. Torista toivotaan yhä suuremmassa mittakaavassa ympärivuotista aktiivista kauppa- ja tapahtumapaikkaa, kertoo projektipäällikkö Riitta Niskanen.

Tulevaa uutta Aleksanterinkatua toivotaan osaksi Kauppatoria. Lisäksi torimyyntikaluston tulisi uusiutua, jotta se kestää Lahdelle tärkeän kaupunkikuvallisen arvioinnin.

Kaupunki vuokraa torialueen yhdelle kumppanille määräajaksi. Valintaprosessi on kaksivaiheinen. Aluksi hakijoita pyydetään toimittamaan esitys siitä, miten he vastaavat tilaajan odotuksiin kyvykkyyden, osaamisen ja toimintaidean suhteen. Tämän jälkeen enintään neljän ehdokkaan kanssa pidetään neuvottelut, joiden perusteella tori-isäntä valitaan. Lopullisen päätöksen tekee tekninen lautakunta.

Nykyinen tori-isäntä Seppo Sintonen jättää tehtävän torin valmistuessa.

Hakemus tulee jättää 26.9.2014 klo 12 mennessä. Tarjouspyyntöasiakirjat löytyvät Hilmasta: http://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2014-023025/

Lisätietoja:
rakennuttajapäällikkö Mika Lastikka, p. 050 638 91

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs