Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden kaupunki uusi henkilöstöpolitiikan

Lahden kaupunki

Lahden kaupunki uusi henkilöstöpolitiikan

Tiedote.
Julkaistu: 14.11.2014 klo 13:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin uusien henkilöstöpoliittisten linjausten tavoitteena on vahvistaa työnantajakuvaa ja osaamisen johtamista ja antaa uusia näkökulmia esimiestyöhön.

Henkilöstöpolitiikan ydintä on osaamisen johtaminen. Tavoitteena on turvata se osaaminen, jota tarvitaan kaupungin palvelutuotannossa nykytilanteessa ja tulevaisuudessa. Linjausten avulla halutaan edistää sisäistä liikkuvuutta, varmistaa henkilöstölle koulutusta vastaava työ ja turvata työyksiköiden osaaminen myös tulevaisuudessa.

Henkilöstöpoliittiset linjaukset on tarkoitettu erityisesti henkilöstöjohtamisen ja esimiesten käytännön työkaluksi. Esimiestyön tukemiseen on kehitetty erityinen Lahti-malli, eli valmennuskokonaisuus, jossa valmentajina toimivat ensisijaisesti kaupungin omat asiantuntijat.

Henkilöstöpolitiikalla tuetaan kaupungin strategiaa, jonka mukaisesti kaupunki on kasvava, kilpailukykyinen ja haluttu työnantaja, jolla on osaava ja kehityshaluinen henkilöstö.

Henkilöstötoimikunnan laatimat linjaukset menevät kaupunginhallituksen päätettäväksi joulukuun alussa.

Lisätietoja:
henkilöstötoimikunnan puheenjohtaja Ilkka Viljanen, 050 63 781
henkilöstöjohtaja Anne-Maj Salmi, 050 559 4065

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs