Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden kaupunginorkesterin intendentin tehtävään 17 hakijaa

Lahden kaupunki

Lahden kaupunginorkesterin intendentin tehtävään 17 hakijaa

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2016 klo 10:03
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginorkesterin intendentin tehtävään tuli määräaikaan mennessä 17 hakemusta.

Hakijat aakkosjärjestyksessä (kolme hakijaa ei halua nimeään julkisuuteen): Arna Bertin (Helsinki), Hannele Eklund (Espoo); Samu Forsblom (Oulu), Teemu Kirjonen (Lahti), Hanna Kosonen (Helsinki), Mikko Missi (Helsinki), Petteri Oksanen (Hyvinkää), Marja-Leena Pétas-Arjava (Helsinki), Jukka Sairanen (Lahti), Satu Strömberg (Espoo), Jurjen Toepoel (Apeldoom, Hollanti), Tapio Tuomela (Helsinki), Hannu Wuorela  (Kaarina), Tuula Yrjö-Koskinen (Helsinki).

Intendentti toimii Lahden kaupunginorkesterin esimiehenä. Tehtävänä on johtaa ja kehittää orkesterin toimintaa sekä vastata palvelujen järjestämisestä, valvonnasta ja tuloksellisuudesta. Intendentti johtaa yli 70 hengen työyhteisöä. Lahden kaupunginorkesteri, Sinfonia Lahti on yksi Lahden keskeisimmistä vetovoimatekijöistä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Valintaryhmään kuuluvat liikunta- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, sivistystoimialan toimialajohtaja, liikunnan ja kulttuurin vastuualueen vastuualuejohtaja sekä henkilöstöpäällikkö. Valintatyöryhmä kuulee asiantuntijana syyskauden 2016 alusta aloittavaa orkesterin taiteellista johtajaa.

 

Lisätiedustelut

Lahden kaupungin sivistystoimiala,
puh. 050 383 6574, Tiina Granqvist, toimialajohtaja

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs