Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden ePalaute kokoaa palautteet yhteen paikkaan

Lahden kaupunki

Lahden ePalaute kokoaa palautteet yhteen paikkaan

Tiedote.
Julkaistu: 04.11.2014 klo 13:30
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki laajensi keväällä sähköisen palautejärjestelmän koko kaupungin käyttöön. Puolessa vuodessa palautetta on annettu lähes 3000 kertaa. ePalaute-kanavan kautta kuntalaiset voivat esittää kysymyksiä, kommentoida ajankohtaisia kehityshankkeita ja lukea julkaistuja palautteita.

Saatuun palautteeseen vastaa kaupungilla yli 160 henkilöä.
– Palaute menee nyt suoraan oikealle vastaajalle, laajentamista koordinoinut paikkatietopäällikkö Aija Holopainen kiittelee.
– Saamme palautetta myös sosiaalisen median kautta, mutta some on luonteeltaan enemmän keskustelukanava.

Palautejärjestelmä oli pari vuotta testikäytössä teknisellä ja ympäristötoimialalla. Nyt mukana on koko organisaatio ja lisäksi kaikki Lastu-kirjastot ja Lahden seudun joukkoliikenteen liikennöitsijät.

Joukkoliikenteestä lähes 2000 kysymystä

Uutta palautejärjestelmää on testattu erityisesti joukkoliikenneuudistuksen yhteydessä. Lahden seudun liikenteen käyttöönotto herätti kysymysryöpyn sosiaalisessa mediassa ja ePalaute-kanavassa, jossa kysymyksiä esitettiin lähes 2000.

Uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden määritellä palaute julkiseksi, jolloin vastauksia voi lukea ePalautteen sivuilta. Palautteen antaja voi pyytää myös yhteydenoton tai tietyissä aihealueissa merkitä palautteen kartalle. Uusi järjestelmä toimii myös mobiililaitteilla.

ePalautetta voi antaa osoitteessa https://e-asiointi.lahti.fi/eFeedback/

Lisätiedot
paikkatietopäällikkö Aija Holopainen, p. 050 555 9101, aija.holopainen@lahti.fi

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs