Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kirjailijavieraana Tuomas Nevanlinna

Lappeenrannan kaupunki

Kirjailijavieraana Tuomas Nevanlinna

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 08:30
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan maakuntakirjaston kirjailijavieraaksi saapuu maanantaina 12.9. filosofi, suomentaja ja kirjoittaja Tuomas Nevanlinna. Nevanlinna puhuu yleisölle etiikan ja moraalin teemoista pääkirjaston lainaushallissa ma 12.9. klo 18-19.

Kolumnistina, esseistinä, luennoitsijana, esitelmöijänä, opettajana ja keskustelijana 1980-luvulta asti toiminut filosofi Tuomas Nevanlinna on myös radiofilosofi, joka keskustelee Radio Helsingin ohjelmassa Tukevasti ilmassa kaikesta maan ja taivaan väliltä. Lappeenrannan kirjastolla Nevanlinna puhuu ajankohtaisista eettisistä ongelmista.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Oheinen kuva: Teos, Heini Lehväslaiho

Ystävällisin terveisin,
Jenni Santaholma 
erikoiskirjastonhoitaja 
Lappeenrannan maakuntakirjasto

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs