Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kesämökki siistiksi helposti ja luontoystävällisesti

Sinituote Oy

Kesämökki siistiksi helposti ja luontoystävällisesti

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2014 klo 13:02
Julkaisija: Sinituote Oy

Mökkisiivous sujuu hyvillä välineillä helposti ja nopeasti, jolloin aikaa jää myös lomailuun.

Siivoukseen ei tarvita välttämättä edes sähköä, sillä pinnat puhdistuvat tehokkaasti monitoimimoppiin kiinnitetyllä tomuliinalla. Se sitoo hienojakoisimmankin pölyn ja kerää pikkuroskat jättäen kauniin kiillon lattiaan.  Liinan voi hävittää polttamalla, joten se toimii kätevästi sytykkeenä. Kesäasunnon siivouksessa kannattaa suosia myös mikrokuituisia siivousvälineitä, sillä ne puhdistavat ilman voimakkaita puhdistusaineita. Mökillä ekologinen siivoustapa on tärkeää, jottei turhia kemikaaleja pääsisi maastoon tai vesistöön.

Hämähäkinseitit saa harjattua katosta tai nurkista pehmeällä lakaisuharjalla, jossa on reilunpituinen varsi. Jaloissa kulkeva hiekka ja havunneulaset on helppo puhdistaa tukevan ja aina käyttövalmiin kannellisen rikkasetin avulla. Se on siisti ja vie vain vähän tilaa, joten sitä ei tarvitse piilottaa komeroon. Rikkalapiota ei tarvitse tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, vaan roskat pysyvät tiiviissä säiliössä. Pieni ja kevyt talousrikkasetti on näppärä esimerkiksi murujen siivoamiseen pöydältä tai puun roskien poistamiseen takan edustalta.

Saunan lauteet saa puhtaaksi laudepesurilla, jonka vaihdettavissa oleva hankaussieni poistaa pinttyneenkin lian, eikä naarmuta puu- tai kaakelipintoja. Laudepesurilla on helppo puhdistaa myös laudelautojen välit. Jo mummolasta tuttu Sinipiika on oiva vaihtoehto lattioiden pesemiseen.

Mökillä on usein myös kuisteja, terasseja tai patioita, joiden lakaisuun sopii Ulkoharja kestopuulle. Se poistaa siitepölyn, lehtiroskat ja neulaset myös lautojen välistä. Mattojen pesu onnistuu kumartelematta varteen kiinnitettävällä SINI-matonpesuharjalla.

Mökkielämään kuuluu myös grillaus ja herkullinen savustettu ruoka, joka valmistuu helposti SAVU-savustuspussista. Perinteinen leppälastu on saanut rinnalleen voimakkaampiaromisen hikkorilastun. Myös kasvisten savustamiseen ja kiuasmakkaralle löytyy oma pussinsa.

SINI-grilliharja on monitoimiväline, joka sopii kaikkien ulkogrillien puhdistukseen.  Kun grilli ei ole kuumana, kannattaa se suojata tiivillä grillisuojuksella, joka suojaa kesäkeittiötä lialta ja siitepölyltä.  Kaasupullo on kätevä verhota kaasupullonsuojuksella, joka on kestävä suojapussi 10-11 kg:n kokoiselle kaasupullolle.

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs