Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunki sai viisi kilpailuehdotusta Kalarannan rakennuspaikalle

Vaasan kaupunki

Kaupunki sai viisi kilpailuehdotusta Kalarannan rakennuspaikalle

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2016 klo 12:39
Julkaisija: Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki järjesti laatukilpailun Kalarannan rakennuspaikalle 1.6–30.9.2016. Kilpailu on päättynyt, ja kaupunki on saanut viisi kilpailuehdotusta. Esitys kilpailun voittajasta viedään kaupunginhallituksen päätettäväksi marraskuussa.

Paikka luovutetaan sopivimmalle yhteistyökumppanille rakennuspaikan kehittämiseksi ja toteuttamiseksi. Nykyinen Kalahallirakennus korvataan uudella liikerakennuksella.

Teknisen toimen johtajan Markku Järvelän mukaan useampi täyttää kilpailuohjelman laatuvaatimukset.

– Arviointiryhmä on alustavasti perehtynyt ehdotuksiin ja paneutuu niihin tarkemmin lähiviikkoina. Harkitsemme tilaisuutta, jossa kilpailijoille annetaan mahdollisuus esitellä ehdotuksensa arviointiryhmälle. Olemme tyytyväisiä kilpailun antiin ja uskomme, että ehdotusten joukosta löytyy riittävän hyvä ja kehityskelpoinen suunnitelma, Järvelä sanoo.

Esitys kilpailun voittajasta tuodaan kaupunginhallituksen päätettäväksi marraskuussa.– Asemakaavan viimeistely ja voittaneen kilpailuehdotuksen jatkojalostus tehdään yhteistyössä voittaneen tahon kanssa, kaavoitusarkkitehti Kati Vuohijoki kertoo.

Kilpailun tarkoituksena oli saada kohteelle mahdollisimman korkeatasoinen suunnitelma, toteuttaja sekä liikeidea tai palvelukonsepti. Hakijoiksi kelpuutettiin esimerkiksi yrittäjät tai toteuttamisesta vastaavat rakennuttajat tai rakennusliikkeet. Kilpailu on osa laajempaa keskustan ranta-alueiden kehittämistyötä.


Lisätietoja antavat:

Teknisen toimen johtaja Markku Järvelä, puh. 040 135 4958
Kaavoitusarkkitehti Kati Vuohijoki, puh. 040 508 1003

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs