Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunki myy kaksi omakotitonttia avoimella tarjouskilpailulla

Turun kiinteistöliikelaitos

Kaupunki myy kaksi omakotitonttia avoimella tarjouskilpailulla

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2015 klo 13:55
Julkaisija: Turun kiinteistöliikelaitos

Turun kaupunki luovuttaa myymällä tontit Haarlasta, osoitteesta Kauppakarinkuja 6 ja Korppolaismäestä, osoitteesta Maununtyttärenkatu 28.

Haarlan tontti sijaitsee Hirvensalon eteläosassa lähellä Haarlan salmea. Tontilta on matkaa Haarlan kouluun ja Haarlan liikekeskukseen vajaa kilometri ja runsas kilometri Ekvallan uimarannalle. Keskustaan on matkaa noin 9 kilometriä. Yksiasuntoisten erillispientalojen korttelialueella sijaitsevalle tontille on rakennettava yksikerroksinen asuinrakennus. Tontin pinta-ala on 981 m2 ja rakennusoikeutta on 170+50 k-m2.

Korppolaismäen tontti sijaitsee Pitkäsalmen välittömässä läheisyydessä Majakkarannan asuinalueen pohjoispuolella. Alueelle rakentuvat tontit täydentävät jo valmiiksi rakennettua ympäristöä. Erillispientalojen korttelialueella sijaitsevalle tontille on rakennettava yksikerroksinen asuinrakennus. Tontin pinta-ala on 885 m² ja rakennusoikeutta on 250 k-m2.

Tonteista voi jättää tarjouksia sähköisen palvelun kautta tiistain 1.9. ja maanantain 28.9. välisenä aikana, ja kaikki sitovat tarjoukset ovat nähtävissä palvelussa. Tontit myydään korkeimman tarjouksen tehneille noudattaen verkossa nähtävissä olevia myynti- ja kauppakirjaehtoja.

Lisätietoja:
Ritva Tuomainen, tonttisihteeri
puh. (02) 262 4608
ritva.tuomainen@turku.fi
www.turku.fi/tontit/avointarjouskilpailu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs