Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunginvaltuusto kokeilee uutta keskustelukulttuuria

Lahden kaupunki

Kaupunginvaltuusto kokeilee uutta keskustelukulttuuria

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 15:07
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto on toimittanut valtuutetuille uuden ohjeistuksen kokouskäytännöistä. Ohjeistuksen pääpaino on läsnäolossa ja puheenvuorojen pituudessa.

Valtuusto-ohjeistuksessa muistutetaan, että kokouksessa tulee olla pääsääntöisesti läsnä koko kokouksen ajan. Esteestä ilmoitetaan ajoissa, jotta kokoukseen voidaan kutsua varajäsen.

Kaupunginvaltuuston puheenvuorojen enimmäispituus on Lahden hallintosääntöjen mukaan viisi minuuttia. Uusittujen ohjeiden myötä kokeillaan järjestelmää, jossa puhujamikrofoni suljetaan viiden minuutin määräajan tultua täyteen. Kokouksen puheenjohtaja muistuttaa ajan kulumisesta neljän minuutin kohdalla.

Järjestelyt otetaan käyttöön seuraavassa kaupunginvaltuuston kokouksessa, 16.5.2016.

Lahden kaupunki lähettää valtuuston kokoukset myös suorana verkkolähetyksenä. Valtuustolähetyksen jälkitallenne on katsottavissa kokousta seuraavana päivänä ja kokoustallenteet löytyvät kaupungin Youtube-tililtä. Valtuuston kokousta voi seurata myös Twitterissä, aihetunnuksella #lahtivaltuusto.

Lisätiedot:
valtuuston puheenjohtaja Mika Kari, 050 398 5601

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs