Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kansallinen pelipäivä kutsuu yhteisiin pelihetkiin

Lahden kaupunki

Kansallinen pelipäivä kutsuu yhteisiin pelihetkiin

Tiedote.
Julkaistu: 16.11.2015 klo 14:23
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden pääkirjastossa vietetään Kansallista pelipäivää lauantaina 21. marraskuuta klo 10-15.

 

Peliyhtiö HouseMarquen ja Sony Playstationin sponsoroimaan pohjoismaisten kirjastojen väliseen Resogun-turnaukseen voi lisäksi osallistua 16.-20. marraskuuta päivittäin kello 17-19 pääkirjaston musiikkiosaston pelihuoneessa. Pääpalkintona on Playstation 4 –pelikonsoli. Turnaukseen voivat osallistua kaikki 7vuotta täyttäneet.

 

Viikko huipentuu lauantaina 21. marraskuuta järjestettävään Kansalliseen pelipäivään, jolloin kirjastolla voi pelata vaikka koko perheen voimin lautapelejä, konsolipelejä ja digitaalisia pelejä. Lahden seudun erilaiset oppijat –yhdistyksen jäsenet tarjoavat tietoa oppimispeleistä ja Leikkienshop sekä Terhokerho tarjoavat pelejä perheen pienempien makuun. Tapahtumassa voi myös tavata Lahti-värityskirjan tekijät, sekä pääsee värittämään ennakkoon sivua joulukuussa julkaistavasta värityskirjasta.

 

Kansallisen pelipäivän tavoitteena on pelata yhdessä sekä lisätä peleistä käytävää keskustelua. Kansallisen pelipäivän järjestävät vuosittain kaikille avoin Pelikasvattajien verkosto sekä paikalliset toimijat. Tapahtuma järjestetään Lahdessa kirjaston ja nuorisopalveluiden yhteistyönä.

 

Lisätietoja

 

Jenna Ojala puh. 0505594093

pedagoginen informaatikko, Lahden kaupunginkirjasto

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs