Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaikille avoin Teatteriklubi kokoontuu kaupunginteatterilla 26.1.

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Kaikille avoin Teatteriklubi kokoontuu kaupunginteatterilla 26.1.

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Lappeenrannan kaupunginteatterin Teatteriklubi aloittaa toimintansa tiistaina 26.1. klo 18. Klubi kokoontuu teatterin yleisölämpiössä (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs, Kaivokatu 3). 

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Klubilla muun muassa perehdytään teatterin ohjelmistoon ja esitellään harjoiteltavia näytelmiä, tavataan teatterin eri ammattilaisia sekä katsotaan harjoituksia. 

Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Teatteriklubia isännöi teatterinjohtaja Timo Sokura

– Teatteriklubin on tarkoitus kokoontua kevätkaudella 2016 ajankohtaisten asioiden äärelle joka kuukausi. Tulevien klubikokoontumisten päivämäärät tiedotetaan myöhemmin, Sokura kertoo. 

Kaupunginteatterin kevätkauden ohjelmistossa viihdyttävät laulunäytelmä Kolmen pennin ooppera suurella näyttämöllä ja komedia Mummo pienellä näyttämöllä. Mika Myllyahon Paniikki, miehiä hermoromahduksen partaalla saadaan ensi-iltaan 11.3. pienelle näyttämölle ja suurella näyttämöllä tarjoillaan koko perheen hauska satujen sekametelisoppa Iso paha susi, ensi-ilta 8.4. Lisäksi talven ja kevään aikana Lappeenrannan kaupunginteatterissa nähdään peräti kahdeksan huipputason vierailuesitystä. 

Tervetuloa! 

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs