Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Juuso Almgren Lappeenrannasta huusi itsensä Urheilun ääni -kilpailun finaaliin

Samsung Electronics Nordic

Juuso Almgren Lappeenrannasta huusi itsensä Urheilun ääni -kilpailun finaaliin

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2014 klo 10:45
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

 

Juuso Almgren Lappeenrannasta huusi itsensä Urheilun ääni -kilpailun finaaliin

Urheiluselostajan urasta pitkään haaveillut Juuso Almgren on yksi kuudesta Samsungin ja Suomen Olympiakomitean järjestämän Urheilun ääni -kilpailun finalistista. Uutta urheiluselostajakykyä etsivän kilpailun finaali järjestetään 8.3. Go Expo -messuilla. Finaalitaistoon Amgrenia ohjeistaa tähtivalmentaja JP Jalo.

26. helmikuuta 2014 – Juuso Almgrenin huudosta huokuu intohimo ja ihailu kun jääkiekkoilija Petteri Nummelin laukoo kiekon suoraan vastustajan maaliin. 26-vuotiaan nuoren miehen selostuksesta ei tempoa puutu, ja kiihkeä jännitys tavoittaa katsojat syvimpiä kotisohvia myöten. Yläläskiin-nimisellä videolla Almgren nousi finaaliin yli 200 osallistujan joukosta.

-Osallistuin netin kautta kisaan kaverin lähettämän linkin ansiosta. Olen haaveillut selostajan urasta jo kauan, ja tämä kilpailun tuntui suorastaan täydelliseltä tilaisuudelta päästä todistamaan kykyni, Almgren intoilee.

Lappeenrannan kauppakorkeakoulussa opiskeleva Almgren työskentelee opiskelun ohessa jääkiekkojoukkue SaiPan kotiäänenä. Lisäksi hän on kerryttänyt juontajakokemusta erilaisissa musiikkitapahtumissa ja karaokeisäntänä. Varsinaista selostajakokemusta miehellä ei kuitenkaan ole. Mikäli finaalivoitto sattuisi kohdalle, Almgren toivoisi sen johtavan tulevaisuudessa selostajan töihin.

-Ennen finaalia aion katsoa mahdollisimman paljon jääkiekkopelejä ja imeä niistä selostajaoppia. Odotan myös todella innolla JP Jalon valmennukseen pääsemistä. Hän on Antero Mertarannan lisäksi yksi suurimmista selostajaidoleistani, Almgren kertoo.

-Olympialaisten yhteistyökumppanina halusimme nostattaa suomalaisten olympiakuumetta ja samalla lisätä arvostusta urheiluselostajien työtä kohtaan. Kiertueella tapaamistamme ehdokkaista moni totesi, että selostaminen olikin aika yllättävän vaativa homma. Eläytymisen puutteesta ei voi kuitenkaan ketään syyttää, sillä selostuskoppi oli muutaman kerran vähällä lentää nurin selostajalupausten tuuletusten myötä, Samsungin markkinointipäällikkö Eva Carrero naurahtaa.

Urheilun ääni -kilpailun finaali käydään 8.3. kello 12 Helsingin Messukeskuksessa Go Expo -messujen yhteydessä. Finalistit selostavat yllätyspätkän urheilua liveyleisön edessä. Voittajalle on luvassa maineen lisäksi Samsungin 60-tuumainen Smart TV ja Galaxy Note 3.

Urheilun ääni -kilpailun viisi muuta finalistia ovat:

 

Joni Pakarinen, Muurame videolla Lusikallinen!, Juhani Tammisen joukkue

 

Toni Saukkola, Helsinki videolla TORSPOLLE PAINETTA, JP Jalon joukkue

 

Anu Koivula, Tampere, videolla Kukka, Juhani Tammisen joukkue

 

Juuso Almgren, Lappeenranta, videolla Yläläskiin, JP Jalon joukkue

 

Joona Leppälä, Rovaniemi, videolla Lätty lätisee!, JP Jalon joukkue

 

Finalistien ja muiden kilpailijoiden suorituksiin voi tutustua osoitteessa: urheilunaani.fi

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, p. 0400 630 063

Juuso Almgren, p.0400320532

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung olympialaisissa

Samsung osallistui olympialaisiin ensimmäisen kerran Soulissa 1988 paikallisena sponsorina. Vuoden 1998 Naganon talviolympialaisista lähtien yhtiö on toiminut kansainvälisen olympiakomitean yhteistyökumppanina langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä ja tarjonnut kisaorganisaatiolle oman langattoman viestinnän alustan nimeltään Wireless Olympic Works (WOW) ja matkapuhelimia. Innovatiivisen matkapuhelinteknologian avulla olympiayhteisö pääsee nauttimaan reaaliaikaisesta tiedonkulusta ja interaktiivisesta kommunikaatiosta. Samsung isännöi olympialaisten aikana useita markkinointikampanjoita, joiden avulla ihmiset ympäri maailmaa pääsevät osallisiksi kisajännityksestä mobiililaitteiden avulla. Samsung on sitoutunut toimimaan kansainvälisessä yhteistyössä olympialaisten kanssa vuoden 2016 Rion kisoihin saakka.

 

Samsung paralympialaisissa

Samsung on kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä. Samsung on tukenut paralympialaisia Torinon 2006 talviparalympialaisista lähtien. Lisäksi Samsung on tukenut Pekingin paralympialaisia vuonna 2008, Vancouverin 2010 talviparalympialaisia sekä Lontoon paralympialaisia 2012. Vuonna 2014 Samsung on Sotshin talviparalympialaisten yhteistyökumppani. Samsung pyrkii tekemään paralympialaisia tunnetummiksi ympäri maailmaa ja jakamaan kisajännitystä ja inspiraatiota langattomien viestintäteknologioidensa avulla.

 

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs