Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Junalippuja voi jatkossa ostaa R-kioskeilta

Junalippuja voi jatkossa ostaa R-kioskeilta

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2014 klo 15:30
Julkaisija: R-kioski

Junalippuja voi jatkossa ostaa R-kioskeilta

 

VR:n junalippuja voi tulevana keväänä ostaa kaikilta R-kioskeilta. VR laajentaa näin jakelukanaviaan ja parantaa junalippujen saatavuutta erityisesti niillä paikkakunnilla, joilla ei ole VR:n omaa lipunmyyntiä. Uudistus tuo junamatkustajille noin 600 uutta lipunostopistettä eri puolilla Suomea. Asiakas saa henkilökohtaista palvelua ja voi hankkia junalippunsa muun asioinnin yhteydessä kioskilta.

 -Asiakkaat ovat toivoneet tällaista uudistusta. Uusi ostokanava parantaa asiakaspalvelua ja junalippujen saatavuutta. Erityisesti palvelu paranee niillä asiakasryhmillä, joille itsepalvelukanavien käyttö on vieraampaa, VR:n matkustajaliikennedivisioonan johtaja Antti Tiitola toteaa.

 

Tällä hetkellä VR:n puhelinpalvelusta varattuja lippuja voi lunastaa R-kioskeilta. Uudistuksen myötä ennakkotilausta ei aina tarvita vaan kioskilta voi ostaa yleisimpiä junalippuja. Auto- ja makuupaikkaliput saa jatkossakin VR:n omista kanavista sekä varaamalla puhelinpalvelusta ja noutamalla R-kioskilta.

 

VR ja R-kioski Oy solmivat yhteistyösopimuksen lipunmyynnistä tänään. Uusi myyntikanava otetaan käyttöön loppukeväästä.

-Junaliput ovat luonteva lisä tuotevalikoimaamme. Jo nyt kioskeilta on voinut lunastaa VR:n puhelinpalvelusta varatut liput, business manager Jan Karlsson R-kioski Oy:sta kertoo.

 

Junalippuja voi kioskien lisäksi edelleen ostaa useista VR:n tutuista myyntikanavista: asemilta, VR:n verkkokaupasta, VR Mobiilista, puhelinpalvelusta, lippuautomaateilta sekä junasta junahenkilökunnalta. 

 

 

Lisätietoja:

 

Matkustajaliikennedivisioonan johtaja Antti Tiitola, VR, puh. 0307 22700

 

Business manager Jan Karlsson, R-kioski Oy, puh. 020 554 4059

 

 

 

 

R-kioski on osa Reitan Convenience -yhtiötä, johon kuuluvat Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2012 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöitä sillä oli 2 500 ja työntekijöitä 18 000.

 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys. Konsernissa työskentelee yli 10 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs