Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Harrasteiden koko kirjo esittäytyy lapsille ja nuorille

Lahden kaupunki

Harrasteiden koko kirjo esittäytyy lapsille ja nuorille

Tiedote.
Julkaistu: 20.06.2016 klo 15:13
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lukuisat lahtelaiset toimijat, kuten nuoriso- ja kulttuuriyhdistykset sekä liikunta- ja urheiluseurat, esittelevät tarjoamiaan harrastusmahdollisuuksia Lahden urheilu- ja messukeskuksessa 25.–26.8. järjestettävillä Lasten ja nuorten harrastemessuilla. Näytteilleasettajia messuille on ilmoittautunut jo yli 60.

Torstaina 25.8. kello 9−15 messujen tarjontaan tutustuvat Lahden alakoulujen 1.−6.-luokkalaiset ja perjantaina 26.8. yläkoululaiset ja 2. asteen opiskelijat. Messuilla on avoimet ovet torstaina 25.8. kello 15–19, jolloin perheet voivat vierailla messuilla yhdessä.

Messuilla ei ole pääsymaksua ja näytteilleasettajatkin saavat paikkansa maksutta. Tavoitteena on edistää monipuolisen harrastustoiminnan tunnettavuutta sekä auttaa lapsia ja nuoria löytämään mieluisia harrastuksia.  Messut tuottaa Lahden kaupungin Sivistystoimiala yhdessä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa.

Lasten ja nuorten harrastemessut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2014. Tuolloin tapahtuma keräsi yhteensä yli 8000 kävijää.

Lisätietoja

Piia Kojola
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 559 4124
piia.kojola@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs