Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Haloo, Seinäjoki – asukkaiden ajatuksia kaupungin kehittämiseen

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Haloo, Seinäjoki – asukkaiden ajatuksia kaupungin kehittämiseen

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2014 klo 14:16
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKin toisen vuoden opiskelijat tuottavat 1.12.2014 tapahtuman Seinäjoen tulevaisuudesta. Haloo, Seinäjoki -tapahtuma järjestetään Seinäjoen kaupunginkirjastolla maanantaina 1.12.2014 klo 12 - 18.

Osallistavan ohjelman avulla halutaan luoda asukkaille uusia tapoja vaikuttamiseen omassa kotikaupungissaan ja madaltaa virkamiesten sekä asukkaiden välistä kynnystä.

 

 

Tapahtumassa hyödynnetään mm. koululaisten taideteoksia unelmien Seinäjoesta sekä valokuvia kansalaisopiston ryhmiltä heidän lempipaikoistaan. Koululaiset ala- ja yläasteilta tekevät taideteoksensa erilaissa työpajoissa SeAMKin kulttuurituotannon opiskelijoiden ohjaamana. Kansalaisopiston valokuvanäyttely on esillä 1. - 14.12.2014.

 

Tapahtumassa varsinaiset yleisöä osallistavat osuudet ovat forum-teatteriesitys ja esitelmällisen tutkielman keskustelutilaisuus. Sekä forum-teatteri että esitelmällinen tutkielma ovat alusta asti SeAMKin opiskelijoiden itse ideoimia ja toteuttamia.

 

Esityksellinen tutkielma käsittelee kaupunkilaisten ja virkamiesten ajatuksia Seinäjoesta ja seinäjokisuudesta dokumentin keinoin. Tutkielmassa kuullaan haastateltavien mielipiteitä nykytilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä.

 

Forum-teatteriesitys ”Muutoksia?” tutkii työyhteisön hyvinvointia nykyhetken Seinäjoella. Esityksen aikana katsoja voi osallistua tarinan kulkuun ja auttaa näyttelijöitä luomaan hankalasta tilanteesta ideaalin.

 

Tavoitteena on tuoda uutta näkökulmaa kaupungin kehittämiseen ja sen toivotaan herättävän kiinnostavaa keskustelua tulevaisuuden Seinäjoesta.

 

Media mukaan työpajoihin

Tarjoamme toimittajille mahdollisuuden osallistua koululaisten taidetyöpajaan Kivistön koululla ja haastatella oppilaita heidän näkemyksistään Seinäjoesta. Tällaisia päivämääriä ovat keskiviikko 26.11. klo 11 - 12 ja torstai 27.11. klo 12 - 13. Oppilaat ovat Kivistön koulun 3. luokalta.

Osoite: Kivistön koulu, Tuomikatu 8, 60100 Seinäjoki

Toivomme, että ilmoitat etukäteen tulostasi työpajaan.

 

 

Lisätiedot:

Susanna Paajanen,  Haloo, Seinäjoki -tapahtuman tuottaja
SeAMK, kulttuurituotannon koulutusohjelma
e-mail: susanna.paajanen@seamk.fi
puh. 044 5155 068

 

Amanda Tuukkanen, Haloo, Seinäjoki -tapahtuman tuottaja
SeAMK, kulttuurituotannon koulutusohjelma
e-mail: amanda.tuukkanen@seamk.fi
puh. 040 5570 987

 

 

 

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs