Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Facebook-kyselytunti 2.3. Mäntykodin käyttöönotosta turvapaikanhakijoiden hätämajoitustilaksi

Turun kaupunki

Facebook-kyselytunti 2.3. Mäntykodin käyttöönotosta turvapaikanhakijoiden hätämajoitustilaksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2016 klo 10:41
Julkaisija: Turun kaupunki

Turun kaupunki järjestää keskiviikkona 2.3. klo 13-15 Facebook-kyselytunnin Mäntykodin käyttöönotosta turvapaikanhakijoiden hätämajoitustilaksi. Kyselytuntiin voi osallistua Turun kaupungin Facebook-sivulla osoitteessa: https://www.facebook.com/turunkaupunki

Kyselytunti järjestetään yhteistyössä SPR:n Varsinais-Suomen piirin, poliisin ja Maahanmuuttoviraston kanssa, ja kyselytunnilla kysymyksiin ovat vastaamassa kaikkien näiden tahojen edustajat, maahanmuuttoasioita koordinoivat kaupungin edustajat ja kaupungin johtoa.

 - Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle turkulaiselle tilaisuus kysyä mieltä askarruttavista asioita Mäntykotiin liittyen. Vastaamme niin moneen kysymykseen kuin kahdessa tunnissa ehdimme, sanoo Turun kaupungin viestintäjohtaja Saara Malila.

Verkkokyselytunti järjestetään sosiaalisessa mediassa, koska myös suurin osa kysymyksistä tulee kaupungille verkossa toimivasta kaupungin palautepalvelusta ja sosiaalisen median kautta.

 - FB-kyselytuntiin päädyttiin myös siksi, jotta mahdollisimman monen asukkaan ääni saadaan paremmin kuuluviin, kysymykset ja vastaukset laajemman yleisön tietoisuuteen ja samantyyppisiin kysymyksiin vastaus yhtä aikaa, viestintäjohtaja Saara Malila sanoo.

Kaupunki järjesti asukastilaisuudet turvapaikanhakijatilanteeseen liittyen syksyllä Hirvensalossa, Pansiossa ja Runosmäessä. Tilaisuuksista erityisesti Runosmäessä yleisön kysymykset peittyivät kovaäänisen turvapaikkatilannetta yleisesti vastustavan kommentoinnin alle. Myös fb-kyselytunnilla sovelletaan samaa linjaa kuin asukastilaisuuksissa: asiattomuuksia ei sallita ja rasistiset kommentit tullaan poistamaan.

Turun kaupunki on koonnut yleisimmät turvapaikanhakijoihin liittyvät Turun kaupunkia koskevat kysymykset vastauksineen kaupungin verkkosivuille. Listaa päivitetään jatkuvasti sen mukaan, kun uutta tietoa on saatavilla.

Turvapaikkatilanteeseen liittyviä kysymyksiä, kommentteja ja muuta palautetta voi antaa myös Turun kaupungin palautepalvelussa.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

 Lisätiedot:

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs