Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Espoossa nitistetään latteus ja ankeus 4.6.2015

Yllätetään yhteiskunta

Espoossa nitistetään latteus ja ankeus 4.6.2015

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2015 klo 05:31
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

 

Meitä suomalaisia harvoin syytetään liiallisesta innokkuudesta tai optimistisuudesta. Varsinkin vaikeammassa taloudellisessa tilanteessa, kuten tälläkin hetkellä, kansalaisten ja päättäjiemme ajatuksissa ja puheissa vallitsevaa mielialaa ja ajattelutapaa kuvaa liian usein latteus ja ankeus. Nyt tarvitaan tekijöitä, jotka ovat valmiita muuttamaan maailmaa oman kuntansa tai työyhteisönsä kautta.

 

Yllätetään yhteiskunta perustettiin kahdeksan vuotta sitten muuttamaan suomalaista ajattelua. Muutos ajattelusta tekemiseen  tapahtuu vain kun tehdään asioita – täysin uudella tavalla ja parhaalla fiiliksellä. Tämä tekeminen onkin synnyttänyt lukuisia paremman fiiliksen ideoita, mm. Kohti hiilineutraalia kuntaa eli Hinku-hankkeen ja yhtenä uusimmista Heti töihin opiskellen -idean. Nämä ideat ovat saaneet siivet alleen vain siksi, että löytyi ennakkoluulottomia ihmisiä, jotka päättivät tehdä asioita tavalla, jota ei oltu aikaisemmin kokeiltu.

 

Mistä kunnista tiennäyttäjät ideoiden monistamiseen?

 

Nyt Espoossa nitistetään latteus ja ankeus viemällä paremman fiiliksen ideat läpi koko Suomen. Yllätetään yhteiskunta ideamonistamoon on jo nyt ilmoittautunut vaikuttava joukko tekijöitä, jotka ovat Paremman fiiliksen agentteina valmiita monistamaan Yllätetään yhteiskunta -ideat omilla paikkakunnillaan ja omissa työyhteisöissään. Jo ideamonistamoon  ilmoittautuneiden kuntien lisäksi tavoitteena on saada kaikki 24 Hinku-kuntaa paikalle näyttämään jälleen esimerkkiä ja poimimaan mukaansa omalle kunnalleen merkittävimmät ideat.

 

jari.raitanen@devoi.fi

 

http://www.yllatetaanyhteiskunta.fi/jamit

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs