Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Erkkolassa tapahtuu

Tuusulan kunta

Erkkolassa tapahtuu

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2016 klo 10:26
Julkaisija: Tuusulan kunta

Erkkolassa tapahtuu – ohjelmaa lapsille lauantaina 11.6. ja teemaopastus 15.6.

 

Erkkolan kesän on avannut näyttely Tuhat ja yksi yötä – Idän hurmaa kuvitustaiteessa. Kesän aikana on tapahtumia, jossa pienet ja isot voivat löytää innostavia tapoja virkistyä taiteesta. Lauantaina 11.6. talo tarjoaa mieluista puuhaa lapsille. Tule perheesi kanssa osallistumaan Satumatkalle Tuhannen ja yhden yön tunnelmissa. Rudolf Koivun kiehtoviin kuvituksiin voit perehtyä teemaopastuksella keskiviikkona 15.6. Tapahtumiin voit osallistua pääsymaksun maksettuasi.

 

Satumatka Tuhannen ja yhden yön tunnelmissa tarjoaa lauantaina 11.6. klo 13 ja klo 14 annoksen satujen lumoa ja idän hurmaa. Nokkelat sankarit, jännittävät henget ja muinaiset lohikäärmeet seikkailevat kirjojen sivuilla, mutta jotka vain lasten mielikuvitus voi muuttaa eläviksi. Kierros on leikkimielinen ja se sisältään eri rooleihin heittäytymistä. Vetäjänä on museolehtori Aino Malminen. Kesto on noin 30 minuuttia. Kierrokselle mahtuu noin 20 henkeä. Varmistaaksesi perheesi osallistumisen kannattaa saapua museoon hyvissä ajoin.

 

 

Tuhat ja yksi yötä -näyttelyn kuraattori, näyttelysihteeri Päivi Ahdeoja kertoo Rudolf Koivun itämaisista aiheista teemaopastuksessa keskiviikkona 15.6. klo 17. Koivun taidokas kynän jälki ja salaperäiset kuvitukset ovat varmasti monille tuttuja satukirjojen sivuilta. Nyt kävijällä on mahdollisuus kuulla kuvien taustoista näyttelyn kuraattorilta. Kesto on noin 45 minuuttia. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua.

 

Museon ala- ja yläkerran itämaiseen henkeen sisustetut leikkitilat ovat avoinna koko kesän. Lisäksi lapsilla on mahdollisuus piirtää ja askarrella kesähuoneessa aiempien kesien tapaan. Esillä on myös vaatteita ja päähineitä, joiden kautta itämaisiin tunnelmiin voi heittäytyä.

 

Avoinna:

1.5.–31.8. ti-su klo 11–18

1.9.–30.4. ke-su klo 12–17

Pääsyliput:

aikuiset 5 € / eläkeläiset, opiskelijat 4 € / lapset (7-17 v.) 2 €

Lisätietoja:

Päivi Ahdeoja p. 040 314 3462 ja Aino Malminen p. 040 314 3468

 

Liitetiedostot

Tuusula on kestävästi kehittyvä kunta lentokentän läheisyydessä Helsingin metropolialueella. Luonnonläheisessä kulttuurikunnassa asuu yli 38 000 asukasta. Tuusulan keskuksia ovat Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. www.tuusula.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs