Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Asukastilaisuudet 14.9. ja 15.9. turvapaikanhakijoiden vastaanottamisesta ja hätämajoitustilojen järjestämisestä

Turun kaupunki

Asukastilaisuudet 14.9. ja 15.9. turvapaikanhakijoiden vastaanottamisesta ja hätämajoitustilojen järjestämisestä

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2015 klo 15:42
Julkaisija: Turun kaupunki

Turvapaikanhakijoiden määrä on viime viikkojen ja kuukausien aikana Suomessa ja Turussa kasvanut nopeasti. Turun kaupunginhallitus päätti maanantaina Suomen Punaisen Ristin pyynnön pohjalta lisätä valmiutta hätämajoituksen järjestämiseen noin kahdensadan turvapaikanhakijan majoittamiseksi.

Turvapaikanhakijoiden hätämajoitukseen valmisteltavat tilat ovat Pernon koulu, Kastun koulu, Runosmäen koulu, Niuskalan huoltokoti, entinen retkeilymaja ja Mäntykoti. Tilat osoitetaan SPR:n käyttöön heti tai asumisedellytysten täyttämiseksi viipymättä tehtävien toimenpiteiden jälkeen. Lisäksi Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä on jo aiemmin osoittanut turvapaikanhakijoiden käyttöön Heinänokan leirikeskuksen Satavassa.

Turun kaupunki järjestää yhdessä SPR:n, poliisin sekä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa asukastilaisuudet, joissa viranomaisten ja vastuutahojen edustajat kertovat tilanteesta ja asukkaat voivat esittää asiaa koskevia kysymyksiä.

Maanantaina 14.9. tilaisuus pidetään Hirvensalossa, Wäinö Aaltosen koulussa klo 18, os. Wäinö Aaltosen koulutie 3.

Tiistaina 15.9. tilaisuus pidetään Pansiossa Paakarlan seurakuntakodissa klo 18, os. Laivateollisuudenkatu 28.

Tilaisuudessa ovat mukana Turun kaupungin johdon lisäksi poliisin, SPR:n, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän, kaupungin toimialojen sekä sidosryhmien edustajia.

Tervetuloa keskustelemaan!

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs