Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Arkea tarjoaa kesätöitä kaikilla toimialoillaan

Arkea

Arkea tarjoaa kesätöitä kaikilla toimialoillaan

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2016 klo 11:36
Julkaisija: Arkea

Arkea palkkaa tänäkin vuonna noin 60 kesätyöntekijää. Yhtiö hakee kesätyöntekijöitä kaikille toimialoilleen: ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- sekä kunnossapitopalveluun. Eniten kesätyöpaikkoja on kuitenkin siivous- ja ruokapalveluissa. Kesätyöt sijoittuvat pääasiassa Turkuun, mutta paikkoja on tarjolla myös yhtiön muissa toimipaikoissa Loimaalla, Salossa ja Uudessakaupungissa.

Ensimmäiset kesätyöpaikat avataan tammikuun lopulla ja lisää paikkoja tulee auki helmi-maaliskuussa, Kaikki avoimet paikat löytyvät yhtiön verkkosivuilta (www.arkea.fi > Tule meille töihin), Vastuullinen kesäduuni -kampanjasivustolta (kesaduuni.org) sekä Oikotieltä.

Arkean toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi korostaa vastuunäkökantaa kesätyöntekijöiden työllistämisessä.

- Tänä päivänä työkokemus ja työelämätaidot ovat omaa alaansa hakeville tai sen jo löytäneille nuorille tärkeitä. Mielekkään ja hyvin organisoidun kesätyön tarjoaminen on yksi Arkean tavoista kantaa yhteiskunnallista vastuuta, kertoo Rompasaari-Salmi.

Arkea on tänäkin vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjassa. Tämä tarkoittaa, että yhtiö tekee parhaansa tarjotakseen hyvän kesätyökokemuksen.

Itse kesätyön lisäksi Arkeassa kiinnitetään huomiota koko kesätyöprosessiin. Jokainen kesätyöntekijä saa aikanaan kirjallisen työtodistuksen. Kesätyntekijöiden perehdytykseen ja ohjaukseen panostetaan ja heidän palkkansa on luonnollisesti työehtosopimuksen mukainen.

Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjaan on toistaiseksi ilmoittaiutunut toistasataa yritystä ympäri Suomea. Kampanjan tarkoitus on haastaa työnantajat tarjoamaan 14 - 29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Tavoitteena on herättä keskustelua kesätyön merkityksestä nuorille ja työnantajille.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi, 040 591 0929

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja Lounais-Suomen suurimpana alan yrityksenä ja työnantajana. Olemme 1100 työntekijän voimin läsnä asiakkaamme arjessa. Toimimme yli 300 rakennuksessa, 500 000 neliössä, 3 miljoonassa tilakuutiossa ja valmistamme päivittäin 45 000 ateriaa. Kannamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstä sekä tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs