Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Yrittämisen ILO – Elämyksiä moneen makuun

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Yrittämisen ILO – Elämyksiä moneen makuun

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2014 klo 09:11
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaaksolaista osaamista Kuusankoskitalossa 5.9.2014

Kymenlaakson ainutlaatuisuutta ja yhdessä tekemistä tuodaan näyttävästi esille jo toisen kerran Yrittämisen ILO -tapahtumalla Yrittäjän päivänä 5.9.2014 klo 13–18 Kuusankoskitalossa. Yrittämisen ILOn teemana on tänä vuonna ”Elämyksiä moneen makuun”. Teema antaa mahdollisuuksia esitellä ja markkinoida kymenlaaksolaista osaamista useasta eri näkökulmasta. Tapahtumaan odotetaan runsaasti yrityksiä näytteilleasettajiksi ja vierailijoiksi. Yrittämisen ILO – ”Ihmeen hienoo yrittää” kokosi samaan tapahtumapaikkaan viime vuonna 60 näytteilleasettajaa ja noin 700 kävijää.  Vuoden 2013 tavoin Yrittämisen ILO on avoin kaikille. Tapahtuman ohjelma ja pääpuhujat julkaistaan huhtikuussa.

Yrittämisen ILO on kokonaisuus

Osana Yrittämisen ILO kokonaisuutta tuotetaan lehti mikä on koko kymenlaakson kattava positiivinen julkaisu. Lehti tukee syksyn Yrittäjän päivän juhlaa sekä kertoo kiinnostavista yrityksistä, ihmisistä ja ilmiöistä maakunnassamme. Kouvolan nuorkauppakamari toteuttaa 5.9. aamupäivällä KymiKontakti -yritystapahtuman, joka tarjoaa yrityksille ja julkisille toimijoille erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen. Lisämaustetta tapahtumaan tuo samana päivänä Kuusankoskitalossa järjestettävät Kymenlaakson ammattikorkeakoulun lukuvuoden avajaiset.

Yhteistyötä laajalla rintamalla koko maakunnan laajuisesti

Yrittämisen ILO -tapahtuman järjestäjien joukko on viime vuodesta kasvanut ja laajentunut koko maakuntaan. Tavoitteena onkin jatkossa järjestää vuosittain koko Kymenlaakson kokoava yrittämistä, yrittäjyyttä ja positiivista kymenlaaksolaista tekemistä esiin tuova tapahtuma.

Tänä vuonna Yrittämisen ILO -tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, koordinoijana Uutta Elinvoimaa -hanke. Hanketta rahoittavat Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Manner-Suomen ESR-ohjelma, Kouvolan kaupunki ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu. Hankkeen päätoteuttaja on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana Kouvolan seudun ammattiopisto / Kouvolan kaupunki.

Tapahtumaa toteuttavat lisäksi mm. Kymen Yrittäjät paikallisyhdistyksineen, Kymenlaakson kauppakamari, Kouvolan nuorkauppakamari, Kouvola Innovation, Kouvolan Aikuiskoulutuskeskus, Kouvolan seudun ammattiopisto, Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia, Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy. Lisäksi valmisteluun ja järjestelyihin osallistuu joukko seutumme yrityksiä ja yrittäjyyshenkisiä ihmisiä.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
projektipäällikkö Sanna Heimonen
p. 044 702 8960
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

www.yrittamisenilo.fi 
www.facebook.com/yrittamisenilo

Kyamkin mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet


 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs