Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Yhdyskunnantien Siwan palveluvalikoima laajenee: Yleisimmät postipalvelut kätevästi kauppareissulla

Siwa

Yhdyskunnantien Siwan palveluvalikoima laajenee: Yleisimmät postipalvelut kätevästi kauppareissulla

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2015 klo 15:15
Julkaisija: Siwa

Helsinkiläisen Siwa Yhdyskunnantien (os. Yhdyskunnantie 22) palveluvalikoima laajenee, kun kaupassa aloittaa 9. huhtikuuta alkaen Postin noutopiste. Samalla Itä-Pakilassa sijaitsevan Siwan tuotevalikoimaan tehdään päivityksiä. Avajaisaamuna Siwassa on tarjolla kakkukahvit.

Postin noutopisteen palveluun kuuluu pakettien, isokokoisten kirjeiden, kirjattujen kirjeiden ja postiennakkolähetysten noutaminen. Noutopisteessä voi myös lähettää valmiiksi maksettuja kotimaan postilähetyksiä sekä Postin Asiakaspalautuslähetyksiä. Lisäksi pisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteen palvelut ovat saatavilla koko kaupan aukioloajan aamusta iltamyöhään (ma-pe 7–23, la 7–23, su 9–23). Harvemmin käytetyt postipalvelut, kuten vakuutettujen lähetysten vastaanotto, saa edelleen lähimmästä täyden palvelun Postista Oulunkylässä (os. Siltavoudintie 4).

Siwa vahvistuu myös uudenaikaisella palvelukassalla, joka sujuvoittaa kaupan lähipalveluja. Ruokakaupan palveluiden ja uutena kauppaan tulevan Postin noutopisteen lisäksi Siwa Yhdyskunnantien lähipalveluvalikoimaan kuuluvat ennalta Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkaus ja RAY:n pelipalvelut.

Siwa on muutostöiden vuoksi suljettuna 7.4.–8.4. Remontin yhteydessä myös kaupan tuotevalikoimaan tehdään päivityksiä. Siwa Yhdyskunnantie avataan remontin jälkeen 9. huhtikuuta klo 10. Avajaisaamuna asiakkaille on tarjolla kakkukahvit.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Yhdyskunnantien Siwan palveluvalikoiman kehittäminen on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen sekä remontteihin. Tänä vuonna Suomen Lähikauppa avaa useita uusia Siwoja, minkä lisäksi kauppaverkkoa remontoidaan ja palveluvalikoimaa kehitetään.

Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostus lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata tänä vuonna useita Siwoja ja jatkaa kauppojen remontoimista uuteen Siwa-konseptiin. Olemme iloisia, että samalla kun parannamme asiakaskokemusta, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Niina Halttu, PK 5, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3016 (Siwa Yhdyskunnantien toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs