Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Xeroxin työprosessien automaatiosta apua yritysten paperiahdinkoon

Xerox Oy

Xeroxin työprosessien automaatiosta apua yritysten paperiahdinkoon

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2015 klo 09:00
Julkaisija: Xerox Oy

Käyttäjäystävällinen, visuaalinen käyttöliittymä mahdollistaa älykkään, datapohjaisen päätöksenteon, jonka avulla voi parantaa palveluita ja pienentää kuluja.

Xeroxin uudet palvelut ja työkalut parantavat kaupan, rahoitusalan, terveydenhuollon sekä muiden suuryritysten dokumentinhallintaa.

Xerox kehittää jatkuvasti lisää automaatiota ja älykkyyttä osaksi sen tarjoamia ratkaisuja ja tuotteitta. Tavoitteena on auttaa asiakkaita hallitsemaan paremmin heidän liiketoimintakriittisiä prosessejaan.

“Organisaatioilla on viha-rakkaussuhde paperiin. Paperi helpottaa yrityksen tiettyjä toimintoja, mutta samalla se voi myös hidastaa tuottavuutta. Tämän takia työnkulun automaatio on tärkeää liiketoiminnalle”, kertoo Tove Zilliacus, myyntijohtaja, Large Enterprise Operations, Xerox Oy. “Manuaalisiin, paperipohjaisiin työjonoihin liittyvien seikkojen poistaminen parantaa toimintoja ja nopeuttaa tuloksenhallintapalveluista saatavia hyötyjä.”

Älykkäämpi toimitusketju
Xeroxin Workflow Automation Solution for Supply Chain Optimisation on palvelupohjainen ratkaisu jälleenmyyjille. Se käyttää Datawatchin hallitun analytiikan alustaa virheherkkien ja kalliiden manuaalisten vaiheiden digitointiin, keskittämiseen, automaatioon ja hallinnointiin. Ratkaisu pienentää henkilöstö- ja tulostuskuluja, yksinkertaistaa varaston ja laskutuksen täsmäytystä sekä parantaa käyttöastetta synkronoimalla dataa ja hyödyntämällä automaatioanalytiikkaa myymälätasolla.

Automaatiota yli toimialojen
Vahvistaakseen laajaa toimialatarjontaansa, Xerox esittelee useita työnkulun automaatioratkaisuja, joita se on kehittänyt yhteistyössä Hylandin kanssa. Liiketoimintakriittisiä prosesseja automatisoiviin uutuusratkaisuihin kuluu muun muassa:

  • Lainahakemusten käsittely – tallentaa syötetyt lainahakemukset lähteistä, kuten monitoimilaitteet, mobiililaitteet ja nettisovellukset sekä reitittää ne automaattisesti lainakäsittelijöille räätälöidyn työnkulun kautta. Ulkoiset tietolähteet, kuten luottojen raportointipalvelut ja ajoneuvojen rekisteritiedot, on integroitu saumattomasti osaksi prosessia ja tallennettu suojattuun sisällönhallintajärjestelmään.

  • Terveysrekisteritietojen hallinnointi – auttaa sairaaloita parantamaan tuottavuutta ja mahdollistaa paremman potilashoidon näkyvyyden yhdellä kattavalla näkymällä kaikkiin dokumentteihin ja dataan, joka on tallennettuna sähköiseen potilasrekisteriin, kuva-arkistointi- ja viestintäjärjestelmiin sekä kliinisten sisältöjen tietoarkistoon.

  • Henkilöstön perehdytys – tuo lisätehokkuutta uusien työntekijöiden integrointiin osaksi organisaatiota poistamalla paperin käsittelyn, lisäämällä vaiheiden automaatiota ja valvomalla hallinnollisia töitä. Uusille työntekijöille tarjotaan pääsy työntekijöiden portaaliin, jossa kaikki vaadittavat dokumentit täytetään sähköisesti. Organisaation tukitoiminnot, kuten laitteisto, IT ja palkkalistat, on liitetty mukaan oikeanaikaisen käytön mahdollistamiseksi. Tietokannat on asetettu rekisterihallinnon alle tulevia vertailuja, hakuja tai hävitystä varten.

Laajennuksia pilvipalveluihin
Xerox Digital Alternatives mahdollistaa käyttäjälle dokumenttien allekirjoittamisen, kommentoinnin, jakamisen, tallentamisen ja lukemisen yhdestä käyttöliittymästä. Uusi ja tehokas analytiikka nopeuttaa organisaatioiden muutosta paperisesta digitaaliseen. Lisäksi Xerox DocuShare® Private Cloud Service mahdollistaa yrityksen sisällönhallinnan ja sovellusalustan helpon käyttöönoton ja sisällön turvallisen tallentamisen, hallinnoinnin ja jakamisen pilvipalvelusta mobiililaitteelle tai tietokoneelle.

Älykkäämpiä tulostusratkaisuja analytiikan avulla
Xerox Secure Print Manager Suite with User Analytics tarjoaa erittelyn siitä, mitä kukakin on tulostamassa sekä mikä on kulloinenkin tulostusmäärä ja -paikka. Näillä tiedoilla Xerox auttaa yrityksiä tulostusympäristöjen optimoinnissa.

Liiketoimintasovellukset yksinkertaistavat mobiilitulostusta
Liikkuvalle henkilöstölle suunnitellut uudet sovellukset tekevät suuryritysten suojatutusta ja suoraviivaisesta tulostuksesta entistä helpompaa Android-käyttäjien Xerox Print Service -liitännäisellä sekä Mobile Access - ja Mobile Link -sovelluksilla.

Saatavuus
Kaikki uudet palvelut ja työkalut tulevat Euroopan, Yhdysvaltojen ja Kanadan markkinoille vuoden 2015 toisella neljänneksellä.

Lisätietoja:
Tove Zilliacus, myyntijohtaja, Large Enterprise Operations (LEO), Xerox Oy, tove.zilliacus@xerox.com, puh. 040 586 9062

RSS-syötteen vastaanottamiseksi siirry osoitteeseen: http://news.xerox.com/rss

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja -näkemyksiä: 
http://twitter.com/xeroxcorp
http://simplifywork.blogs.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://www.youtube.com/XeroxCorp

Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.

Xerox®, Xerox and Design® are trademarks of Xerox in the United States and/or other countries.

Xerox
Xerox on kansainvälinen liiketoimintapalvelujen, teknologian ja dokumenttihallinnan asiantuntijayritys, joka auttaa yrityksiä uudistamaan tapoja joilla liiketoimintaprosesseja ja tiedonkulkua hallinnoidaan. Xeroxin pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen Norwalkissa, Connecticutissa. Yrityksen yli 140 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 180 maassa. Xerox tarjoaa liiketoimintapalveluita, painatusratkaisuja, työkaluja ja ohjelmistoja tiedonkäsittelyyn, aina datasta dokumentteihin. Lisää osoitteessa www.xerox.com.

Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs