Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Vehmaan Siwa vahvistuu vuodenvaihteessa Postin palveluilla – helmikuussa vuorossa Veikkaus

Suomen Lähikauppa Oy

Vehmaan Siwa vahvistuu vuodenvaihteessa Postin palveluilla – helmikuussa vuorossa Veikkaus

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2014 klo 14:30
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Vinkkilän keskustassa sijaitsevan Vehmaan Siwan (os. Jampintie 2) palveluvalikoima vahvistuu vuodenvaihteessa merkittävästi, kun kaupassa aloittaa keskiviikkona 31. joulukuuta Posti. Posti siirtyy Siwaan Vehmaan ABC-huoltamolta. Postista saa kaikki postipalvelut: pakettien nouto, postin lähettäminen ja postimerkkien sekä pakkaustarvikkeiden ostaminen onnistuvat kaikki kätevästi Siwassa.

Siwa saa remontissa myös uuden palvelukassan, joka tekee uuden Postin ja muiden lähipalveluiden käytöstä asiakkaan kannalta sujuvaa. Palvelukassan asennuksen ja samassa yhteydessä kaupan lämminkalusteisiin tehtävän tuoteryhmäpäivityksen johdosta Siwa on suljettuna maanantain ja tiistain 29.–30. joulukuuta.

Helmikuussa Vehmaan Siwan palveluvalikoima kasvaa entisestään, kun ruokakauppa vahvistuu 3. helmikuuta alkaen Veikkauksen pelipalveluilla. Siwan lähipalveluihin kuuluvat ennalta myös Matkahuollon pakettipalvelu ja RAY:n pelipalvelut. Vehmaan Siwa on täyden palvelun ruokakauppa, jonka vahvuuksia ovat tuoreus, ystävällinen palvelu ja pitkät aukioloajat: ma–pe 8–22, la 9–22, su 10–22.

Lähikauppa investoi ja turvaa palveluita myös suurten asutuskeskittymien ulkopuolella

Vehmaan Siwan remontti ja palveluvalikoiman kehittäminen ovat osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen ja olemassa olevan kauppaverkon remontteihin ja kehittämiseen – myös suurten asutuskeskittymien ulkopuolella. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi noin 20 uutta ja modernisoi 80 Siwaa, ja tahti jatkuu kiivaana myös vuonna 2015.

Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Suomen Lähikauppa investoi ja pitää huolta asukkaista myös suurten asutuskeskittymien ulkopuolella. Taajamien elävyyden ja asukkaiden palveluiden turvaaminen ovat meille tärkeitä painopisteitä. Investointiohjelman avulla olemme iloksemme voineet parantaa Lähikaupan asiakaskokemusta, tehneet kaupoistamme aiempaa ruokaisampia ja työllistäneet näin taantuma-aikana suomalaisia Hangosta Inariin, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Tuomo Makkonen, Turku 2, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3012 (Vehmaan Siwaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs