Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Vanhan sadon perunaa myytiin vahingossa uutena kahdessa PeeÄssän S-marketissa

SOK

Vanhan sadon perunaa myytiin vahingossa uutena kahdessa PeeÄssän S-marketissa

Tiedote.
Julkaistu: 01.08.2014 klo 12:39
Julkaisija: SOK

Kuopion ja Maaningan S-marketeissa Pohjois-Savossa on vahingossa myyty alkuviikosta vanhan sadon perunaa tämänvuotisena varhaisperunana.

”Kyse on inhimillisestä virheestä. Tilasimme vahingossa väärää perunaa kahteen S-markettiin. Oletimme tilatun perunan olevan kesäperunaa, mutta se olikin ns. vanhan sadon perunaa, jota sitten myytiin kesäperunana maanantain ja tiistain ajan.  Olemme tapahtuneesta äärimmäisen pahoillamme”, vähittäiskaupan toimialajohtaja Juha Riikola Osuuskauppa PeeÄssästä pahoittelee.

Kauppojen valikoimissa on tällä hetkellä sekä uutta että vanhaa perunaa. Hyvin säilytettyä vanhan sadon perunaa voi olla ulkonäöllisesti vaikeaa erottaa uudesta perunasta. Siksi tilausvirhe ei selvinnyt edes siinä vaiheessa, kun peruna laitettiin myyntiin.

”Myymälähenkilökuntamme ei valitettavasti huomannut eroa hyvälaatuisessa vanhan sadon perunassa verrattuna kesäperunaan. Otimme tuotteet heti pois myynnistä, kun asia selvisi. Hyvä, että virhe tuli nopeasti ilmi”, Juha Riikola toteaa.

Uuden sadon kesäperuna on käyttöominaisuuksiltaan hyvin erilaista, kuin vanhan sadon peruna. Matalasta tärkkelyspitoisuudesta johtuen peruna ei sovi esimerkiksi perunamuusin tekemiseen. 

Lisätietoja: toimialajohtaja Juha Riikola, Osuuskauppa PeeÄssä, p. 010 762 7702, s-posti: juha.riikola@sok.fi

S-ryhmä on suomalainen, osuustoiminnallinen kaupan alan yritysryhmä. Se muodostuu Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) ja sen tytäryhtiöistä sekä 20 alueosuuskaupasta. Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs