Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » "Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto henkilöityy kauppaneuvos Esko Yliseen"

Kokkolan Halpa-Halli Oy

"Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto henkilöityy kauppaneuvos Esko Yliseen"

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2011 klo 12:06
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

 Julkaisuvapaa lauantaina 22.10.2011 klo 19.00

Kokkolalainen perheyritys Kokkolan Halpa-Halli Oy palkittiin Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla yrittäjäpäivillä Seinäjoella lauantaina.

- Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on meille valtavan iso asia. Näen, että palkinto on tunnustus yli 40-vuotisesta yrittäjyydestä ja että henkilö, johon se kohdistuu, on Kokkolan Halpa-Halli Oy:n perustaja, kauppaneuvos Esko Ylinen. Yrittäjäpalkinto on tunnustus myös meidän henkilökunnallemme siitä työstä, jota he ovat tehneet vuosikymmenien aikana, sanoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen.

Hänen mukaansa Esko Yliseen henkilöityy pitkäjänteinen ja periksi antamaton työnteko, joka on luonut perustan perheyrityksen kehitykselle ja menestykselle. Vaikka yrityksen pääomistajuus on siirtynyt perheen lapsille, kauppaneuvos Ylinen on edelleen innostuneesti mukana yrityksen kehittämisessä ja tuttu hahmo pääkonttorissa päivittäin.

 

Halpa-Halli tarjoaa vaihtoehdon

Toimitusjohtaja Janne Ylisen mukaan Kokkolan Halpa-Halli Oy jatkaa tulevaisuudessa saman perustyön tekemistä, jolla se on ansainnut tähänkin mennessä asiakkaidensa luottamuksen. Samalla yhtiö pitää kiinni niistä periaatteista ja lupauksista, jotka se on asiakaskunnalle antanut.

- Tänä päivänä yleinen tilanne on haastava, koska markkinoilla on kaksi isoa toimijaa. Toisaalta se on meille positiivisella tavalla myös mahdollisuus, koska voimme erottautua asioilla, jotka ovat asiakkaille tärkeitä esimerkiksi eettisesti.

- Asiakkaat haluavat vaihtoehtoja, ja Halpa-Halli on tuo vaihtoehto. Uskomme omaan tekemiseen ja pidämme jalat maassa. Laajentuminen edellyttää riskinottoa, mutta riskinottokin tapahtuu hallitusti, Janne Ylinen korostaa.

 


Kokkolan Halpa-Halli Oy on kauppaneuvos Esko Ylisen perustama yksityinen perheyhtiö, joka aloitti toimintansa 1969. Tänä päivänä Kokkolan Halpa-Halli Oy:llä on 37 myymälää 36 paikkakunnalla. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kokkolassa, ja myymäläketju työllistää noin 1400 työntekijää. Kokkolan Halpa-Halli Oy:n periaatteena on myydä tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs