Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uutta svengiä maksamiseen – Poplatek lanseeraa Suomen ensimmäiset brändätyt maksupäätteet

Poplatek Payments Oy

Uutta svengiä maksamiseen – Poplatek lanseeraa Suomen ensimmäiset brändätyt maksupäätteet

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2016 klo 11:13
Julkaisija: Poplatek Payments Oy

Kotimaisen maksupäätepalveluja tarjoavan Poplatekin suosituimmat maksupäätemallit saa nyt ensimmäisenä Suomessa brändättynä kauppiaan omalla ilmeellä. Personoitava maksupääte on myös kansainvälisesti uusi avaus.  

– Maksupääte löytyy lähes joka liikkeestä ja se sijaitsee suorastaan paraatipaikalla niin lisämyynnin kuin brändinkin kannalta. Halusimme tuoda markkinoille täysin uuden palvelun, jolla kauppias voi brändätä päätteensä helposti, taustoittaa Poplatek Paymentsin myyntijohtaja Jaakko Turunen.

Turusen mukaan edullisella lisäpalvelulla halutaan paitsi tukea asiakkaan ostokokemusta myös auttaa kauppiaita saamaan maksupäätteestä paras mahdollinen hyöty irti. Maksupäätteen ulkoasun voi suunnitella joko itse tai jättää designin ammattilaisten huoleksi.

– Personoitu maksupääte vahvistaa brändiä ja viimeistelee asiakkaan maksukokemuksen. Halutessaan kauppias voi myös myydä mainostilan eteenpäin edustamalleen merkille ja kattaa näin korttimaksamisesta koituvia kustannuksia. Vastaavaa ei ole Suomessa aiemmin tehty, kertoo Turunen. 

Maksaminen monipuolistuu rytinällä – esimerkkiä haetaan maailmalta

Maksupäätteestä on nopeasti tullut yksi kauppiaan tärkeimmistä työkaluista. Turusen mukaan Suomessa ei kuitenkaan ole vielä täysin tiedostettu tämän merkitystä ja mahdollisuuksia myynnin ja markkinoinnin kannalta. Maailmalla maksupäätettä hyödynnetään jo aktiivisesti mm. asiakastyytyväisyyskyselyissä ja lisämyynnissä. 

– Haluamme haastaa alaa ja kauppiaita oivaltamaan, mitä kaikkea onnistunut maksutapahtuma voi pitää sisällään. Esimerkiksi Amerikassa hampurilaisravintolan kassalla pääte tarjoaa jo automaattisesti isompien ranskalaisten tai juoman tilausta, kertoo Turunen. 

Poplatekin personoitavat Yomani XR ja ML -merkkiset maksupäätteet ovat tilattavissa jälleenmyyjiltä kautta maan. Valmis maksupääte toimitetaan noin viikon kuluessa tilauksesta.

Lisätietoja:

Jaakko Turunen / p. 040 456 1313 / jaakko.turunen@poplatek.fi / http://personoitumaksupääte.fi

Liitetiedostot

Poplatek Payments Oy on suomalainen maksupäätteiden ja maksamisen ratkaisuihin erikoistunut palveluyritys. Poplatekin maksupäätepalvelut tekevät maksujen vastaanottamisesta helppoa ja turvallista. Poplatek maahantuo Atos Worldlinen maksupäätteitä ja toimii valtakunnallisesti jälleenmyyjäverkoston kautta. Yrityksen asiakkaisiin lukeutuvat mm. RAY, Suomalainen Kirjakauppa ja HSL.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs