Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusia Siwoja Lappeenrantaan - Tuoreet uuden ajan ruokakaupat Valtakadulle ja Tirilään

Siwa

Uusia Siwoja Lappeenrantaan - Tuoreet uuden ajan ruokakaupat Valtakadulle ja Tirilään

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 16:14
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikaupan Lappeenrannan-kauppaverkosto vahvistuu helmikuussa, kun Lappeenrantaan avataan kaksi uutta Siwaa. Siwa Tirilä avataan torstaina 5.2. klo 10 ja Siwa Valtakatu 49 torstaina 26.2. klo 10.

Molemmat Siwat ovat uuden ajan ruokakauppoja, joista löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja tuoretuotteiden osuus onkin entistä ruokaisammissa myymälöissä lähes puolet. Tirilän myymälästä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Aiemmin Valintatalon käytössä olleessa kiinteistössä toimivan Siwa Tirilän ja uuden Siwa Valtakadun monipuolisiin palveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Uudenlainen palvelukassa sujuvoittaa asiointia. Remontin myötä yli 300-neliöisen Tirilän myymälän aukioloajat pitenevät. Lähes 100-neliöinen Siwa Valtakatu 49 puolestaan palvelee vuoden jokaisena päivänä aamusta iltamyöhään.

– Uusi Siwa Valtakatu 49 sijaitsee keskeisellä paikalla uudistetulla Technopolis Vapaudenaukiolla. Se parantaa keskustan palveluita ja palvelee niin lähistöllä työskenteleviä kuin asuviakin ihmisiä. Tirilän asukkaat puolestaan saavat täysin uudistetun lähikaupan, jossa sekä kaupan ulkoasu että valikoima ovat kokeneet mittavat muutokset. Aiemmin Lappeenrannassa uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu Uus-Lavolaan ja Ahvenlammelle, ja asiakkaat ovat ottaneet ne erittäin hyvin vastaan. Tirilän myymälä on Lappeenrannan ensimmäinen suuri uuden ajan Siwa, aluemyyntipäällikkö Merja Mäkelä kertoo.

Osa investointiohjelmaa

Lappeenrannan uudet Siwat ovat osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi 19 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa. Investoinneilla on parannettu Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on ollut positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostus lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata vähintään 20 uutta Siwaa tänä vuonna ja remontoida sen lisäksi kymmeniä myymälöitä. Olemme iloisia, että samalla kun parannamme asiakaskokemusta voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Tirilä avataan torstaina 5.2. kello 10.00 osoitteessa Onninkatu 1. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 8–23 ja su 10–23.

* Siwa Valtakatu 49 avataan torstaina 26.2. kello 10.00 osoitteessa Valtakatu 49. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–la 7–23 ja su 9–23.

Lappeenrannassa palvelee laaja Suomen Lähikaupan kauppaverkko, johon kuuluu 4 Siwaa ja 4 Valintataloa.

 

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Merja Mäkelä, Etelä-Karjala, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3776 (Myymälöiden toimintaa koskevat tiedot).

Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

 

 

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs