Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi lähikauppa Seinäjoelle: Ruukintien Siwa on auki vuoden jokaisena päivänä

Siwa

Uusi lähikauppa Seinäjoelle: Ruukintien Siwa on auki vuoden jokaisena päivänä

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2015 klo 08:42
Julkaisija: Siwa

  • Seinäjoelle avataan torstaina 15. lokakuuta klo 10 uusi lähikauppa. Avautuessaan Siwa Ruukintiestä (os. Ruukintie 20, 60100 Seinäjoki) tulee Seinäjoen ensimmäinen uuden konseptin mukainen Siwa. Seinäjoella toimii ennestään kolme Siwaa.
  • Siwan tuotevalikoimassa on panostettu tuoretuotteisiin, ja kaupasta löytyy tuoretta leipää aamusta iltamyöhään tarjoava paistopiste.
  • Lähikaupan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelit.
  • Alle sataneliöisellä Siwalla on pitkät aukioloajat (ma–pe 7–23, la 8–23, su 9–23) ja se saa pitää ovensa auki vuoden kaikkina päivinä.

– Ruukintien Siwa on ensimmäinen aivan uusimman konseptin mukainen Siwa Seinäjoella. Kauppa sijoittuu ydinkeskustan laitamille uuden kerrostalon kivijalkaan, ja alle 100-neliöisenä se saa pitää ovensa auki vuoden jokaisena päivänä. Pitkien aukioloaikojen ja tuoreen tuotevalikoiman lisäksi kaupan vahvuutena on osaava henkilökunta: kauppa työllistää viisi henkeä, jotka kaikki ovat kokeneita kaupan alan ammattilaisia, aluemyyntipäällikkö Aliisa Alahäivälä sanoo.

– Täällä odotetaan jo innolla, että pääsemme avaamaan ovet asiakkaille! Erinomainen sijainti ja pitkät aukiolot tulevat varmasti alueen asukkaille ja vilkkaan Ruukintien ohikulkijoille tarpeeseen, ja paistopistekin tulee varmasti olemaan täällä suosittu. Vahvuutenamme on myös yhteen hiileen puhaltava, kokenut henkilökunta, myymäläpäällikkö Marja-Terttu Suominen kertoo.

Uuden konseptin mukaisen Siwan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Kaupasta löytyy myös Lähileipuri-paistopiste, joka tarjoaa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamuvarhaisesta iltayhteentoista.

Ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Ruukintien Siwa toimii myös Seinäjoen ensimmäisenä suomalaista Lapin poron lihaa välittävän Deliporon verkkokaupan noutopaikkana. Palveluasiointi on sujuvaa uudenlaisella palvelukassalla. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa palvelee viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Ruukintien Siwan avaus on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa. Uusia Siwoja on perustettu tänä vuonna toista kymmentä ja useita kauppoja on remontoitu uuden Siwa-konseptin mukaiseksi. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta. Ruukintien Siwa työllistää viisi henkeä.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana, ja olemme valtakunnallisesti avanneet tänä vuonna jo yli kymmenen uutta Siwaa. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

  • Upouusi Siwa Ruukintie avataan torstaina 15. lokakuuta klo 10 osoitteessa Ruukintie 20, 60100 Seinäjoki. Kakkukahvit tarjolla klo 10–18. Ruokakaupassa toimivat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 8–23 ja su 9–23.
  • Paikalla avauksessa median tavattavissa on Lähikaupan kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Aliisa Alahäivälä, Keski-Pohjanmaa, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3270 (Siwa Ruukintien toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs