Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uudistunut Tampereen Sokos Hotel Villa avautuu jälleen

Sokos Hotels

Uudistunut Tampereen Sokos Hotel Villa avautuu jälleen

Tiedote.
Julkaistu: 04.07.2011 klo 09:00
Julkaisija: Sokos Hotels

Tampereella, vanhassa viljamakasiinissa toimiva Sokos Hotel Villa saneerattiin täydellisesti, vain ulkoseinät jäivät ennalleen. Hotelli suljettiin saneerauksen vuoksi viime vuoden lopulla, ja uudistuneet tilat avattiin asiakkaille 4.7.2011.


Saneerauksen yhteydessä hotellihuoneet sekä aula- ja baaritilat saivat täysin uuden ilmeen. Hotelliin rakennettiin huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, samoin kaikki kylpyhuoneet sekä sähköt uusittiin. Villaan tuli kolme huonetta lisää, ja nyt huoneiden kokonaismäärä on 99.

 

-Sokos Hotel Villan peruskorjaus on Sokotelin vuoden 2011 suurin investointi. Remontti sujui suunnitellun aikataulun mukaisesti, ja nyt voimme tarjota asiakkaillemme entistä omaleimaisemman city-hotellin. Villan vahvuuksina on aina ollut kodinomainen ja rauhallinen tunnelma sekä hyvä saavutettavuus. Peruskorjauksen myötä näitä ominaisuuksia on vahvistettu edelleen, kertoo hotellijohtaja Irmeli Puolanne Tampereen Sokos Hotelleista.

 

Saneerauksen yksi kantavista teemoista oli vastuullisuus, minkä osoituksena Sokos Hotel Villalle tullaan hakemaan Joutsen-merkkiä. Ekologisuus näkyy uudistuneiden hotellihuoneiden sisutuksessa esimerkiksi kestävien luonnonmateriaalien, kuten Villan, käytössä.

 

Asiakkaiden toivomuksesta hotelliin on saatu myös saunaosasto hotellivieraiden käyttöön. Uudistuneesta aulasta löytyy nyt myös viihtyisä Coffee Bar, josta juoman lisäksi saa pieneen nälkään sopivaa syötävää. 

 

Sokos Hotel Villan saneerauksen pää-, arkkitehti- ja sisustussuunnittelusta vastasi Sisustusarkkitehdit Gullstén-Inkinen Oy.    

 

Lisätietoja:

Hotellijohtaja Irmeli Puolanne, Sokos Hotels Tampere, gsm. 0400 859 278, irmeli.puolanne@sok.fi

Hotellipäällikkö Timo Nieminen, Sokos Hotel Villa, gsm. 040 7432 021, timo.j.nieminen@sok.fi

Sokos Hotel Villa on vanhaan viljamakasiiniin rakennettu lämminhenkinen hotelli, joka tarjoaa välittömän ja erilaisen ympäristön. Villa avattiin vanhaan viljamakasiiniin vuonna 1991. Hotelli sijaitsee Tampereen Tullintorilla. Sen lähellä ovat rautatieasema, yliopisto ja Tampere-talo. Hotellin yhteydessä toimii myös opetusravintola Eetvartin kaksi kokoustilaa. Sokos Hotels on Suomen laajin hotelliketju, johon kuuluu 47 hotellia Suomessa ja yksi hotelli Tallinnassa sekä kolme hotellia Pietarissa Venäjällä. S-ryhmään kuuluva Sokos Hotels -ketju tarjoaa ammattitaitoista palvelua liikematka- ja kokousasiakkaille sekä monipuolisia vaihtoehtoja vapaa-ajan matkustajille. Lisätietoja: www.sokoshotels.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs