Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uuden ajan Siwa Vantaan Ylästöön 13.11., tuoreen ruokakaupan vahvuuksina pitkät aukioloajat ja monipuoliset palvelut

Suomen Lähikauppa Oy

Uuden ajan Siwa Vantaan Ylästöön 13.11., tuoreen ruokakaupan vahvuuksina pitkät aukioloajat ja monipuoliset palvelut

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 14:39
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Vantaalle avataan uusi Siwa torstaina 13.11. klo 10.00 osoitteeseen Ollaksentie 35. Siwa Ylästö on uuden ajan ruokakauppa, jossa yhdistyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja tuoretuotteiden osuus onkin entistä ruokaisammassa myymälässä lähes puolet. Kaupan omasta paistopisteestä saa lisäksi tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltaan.

Aiemmin Valintatalon käytössä olleessa, täysin remontoidussa liiketilassa toimivan Siwa Ylästön monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Kaupassa toimii myös Postin uudenlainen palvelupiste, josta saa yleisimmin käytetyt postipalvelut.

– Ylästön asukkaat saavat täysin uudistuneen lähikaupan: Uuden ilmeen lisäksi tuotevalikoima on entistä tuoreempi ja ruokaisampi. Lähipalveluiden monipuoliseen joukkoon liittyy lisäksi Postin uusi palvelupiste. Kaupassa asiointi on vaivattomampaa uuden palvelukassan ansiosta, ja pidemmät aukioloajat vastaavat entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Siwasta saa helposti ja nopeasti arjen ruokaostokset, kertoo aluemyyntipäällikkö Veijo Liimatainen.

 Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Uusi Siwa Ylästö on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen ja olemassa olevan kauppaverkon remontteihin. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avaa yli 20 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Investointiohjelman avulla olemme iloksemme voineet parantaa Lähikaupan asiakaskokemusta, tehneet kaupoistamme aiempaa ruokaisampia ja työllistäneet näin taantuma-aikana suomalaisia Hangosta Inariin. Investointitahti jatkuu yhtä vahvana myös vuonna 2015. Vantaa on yksi Suomen Lähikaupan painopistealueista, jossa haluamme voimakkaasti panostaa kauppaverkostoomme. Etsimme myös jatkuvasti lisää kauppapaikkoja Vantaalta ja koko pääkaupunkiseudulta, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

Myymäläpäällikkö Jonna Liimatainen henkilökuntineen toivottaa asiakkaat ja median edustajat tutustumaan osoitteessa Ollaksentie 35 sijaitsevaan uuteen kauppaan ja nauttimaan kakkukahveista torstaina 13.11. klo 10.00 alkaen. Kahvitarjoilu jatkuu klo 18 asti. Aukioloajat: ma–la klo 7–23 ja su klo 9–23.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Veijo Liimatainen, PK 4, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3014 (uuden kaupan toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs