Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tuplasti suurempi Siwa Hyvinkäälle 13.11. - tuore ruokakauppa palauttaa lähikaupan palvelut Hyvinkäänkylään

Suomen Lähikauppa Oy

Tuplasti suurempi Siwa Hyvinkäälle 13.11. - tuore ruokakauppa palauttaa lähikaupan palvelut Hyvinkäänkylään

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 13:44
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Hyvinkäälle avataan uusi Siwa torstaina 13.11. klo 10.00 osoitteeseen Uudenmaankatu 141. Remontissa täysin uudistettu, entistä tuoreempi ruokakauppa palauttaa Hyvinkäänkylän alueelle kaivatun lähikaupan. Remontin myötä lähes kaksinkertaiseksi kasvava Siwa Hyvinkäänkylä on uuden ajan ruokakauppa, jossa yhdistyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja ruokaisan myymälän valikoimasta lähes puolet onkin tuoretuotteita. Kaupasta löytyy nyt myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

– Hyvinkäänkylän asukkaat saavat täysin uudistuneen ruokakaupan. Entinen Siwan kiinteistö purettiin aiemmin tänä vuonna ja tilalle on rakennettu uusi, tuoreempi ja suurempi ruokakauppa. Odotetun lähikaupan osoite on säilynyt samana, mutta lähes kaikki muu on uudistettu, mikä näkyy niin ulkoasussa kuin valikoimassakin. Myös aukioloajat ovat aiempaa pidemmät, kertoo aluemyyntipäällikkö Leena Tuuloskorpi.

Lähes 400-neliöisen Siwa Hyvinkäänkylän monipuolisiin palveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Uusi palvelukassa sujuvoittaa asiointia entisestään.

 Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Uusi Siwa Hyvinkäänkylä on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen ja olemassa olevan kauppaverkon remontteihin. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avaa yli 20 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Investointiohjelman avulla olemme iloksemme voineet parantaa Lähikaupan asiakaskokemusta, tehneet kaupoistamme aiempaa ruokaisampia ja työllistäneet näin taantuma-aikana suomalaisia Hangosta Inariin. Investointitahti jatkuu yhtä vahvana myös vuonna 2015, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

Myymäläpäällikkö Tarja Ruponen henkilökuntineen toivottaa asiakkaat ja median edustajat tutustumaan osoitteessa Uudenmaankatu 141 sijaitsevaan uuteen kauppaan ja nauttimaan kakkukahveista torstaina 13.11. klo 10.00 alkaen. Kahvitarjoilu jatkuu klo 18 asti. Aukioloajat: ma–pe klo 7–23, la 8–23 ja su klo 9–23.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Leena Tuuloskorpi, Keski-Uusimaa 1, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3822 (uuden kaupan toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs