Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » TÄNÄÄN ILMAINEN KAHVI R-KIOSKILTA

TÄNÄÄN ILMAINEN KAHVI R-KIOSKILTA

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2014 klo 08:30
Julkaisija: R-kioski

 Tänään vietetään jälleen Kansallista kahvipäivää

Suomen suurin annoskahvien myyjä julisti viime vuonna marraskuun viimeisen maanantain Kansalliseksi kahvipäiväksi. R-kioski pistää jälleen pystyyn ainakin Suomen ja ehkäpä maailman suurimmat kahvikutsut tänään 24.11.

-R-kioski on ollut jo 20 vuoden ajan Suomen suosituin kahvipaikka, ja sitä on syytä juhlia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tälle päivälle voisi keksiä vaikkapa sata syytä, miksi kannattaa poiketa yksin, puolison tai kaverin kanssa työ- tai koulumatkalla Ärrälle kahville, markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin R-kioskilta kertoo.

Kaikki R-kioskit tarjoavat maanantaina 24.11.2014 ilmaisen aamukahvin klo 12:een saakka kioskin avaamisesta alkaen. Kioskit aukeavat eri aikaan. Ilmaisen kahvin saa jokainen, joka on ladannut Ärrä Appsin kännykkään, Ärrän kahvipassin haltija tai joka päättää ottaa kioskilla kahvipassin. Ärrä Appsi ja kahvipassi ovat asiakkaille maksuttomia, ja niillä saa joka 6. kahvin ilmaiseksi.

-Viime vuonna jaoimme kahville kymmenille tuhansille ja tänä vuonna toivomme, että kahvikutsuillemme osallistuisi jo 100 000 hyvän kahvin ystävää, Schalin sanoo.

Liitteenä oleva kuva on vapaasti käytettävissänne. Pyydämme mainitsemaan kuvanlähteenä R-kioskin. Kuvassa R-kioskin henkilökunta otti varaslähdön Kansalliseen kahvipäivään.

 

Lisätietoja:

R-kioski Oy

markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin, R-kioski Oy, p. 020 554 4205,

s-posti: ann-charlotte.schalin(at)r-kioski.fi

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150,

s-posti: karin.gummerus(at)r-kioski.fi


[1] : http://hub.jhu.edu/2014/01/12/caffeine-enhances-memory

 

[3] http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0094715

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 630 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2013 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2013 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 35 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs